Co je to za procesor?
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee, PKBO
- jaku7
- Začátečník
Re: identifikacia CPU.
Jen se tak zeptám, jak si jste tak jistí, že je to od intelu
- Michael24
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si dobře pamatuji tak tu "dirku" (nevim jak to nazvat správně
) v IHS dělal právě Intel, viz například nějaké to CPU do sc. 478 

PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
- jaku7
- Začátečník
Teď přesně nechápu, na který procesor se tazatel ptá, na jeden z těch na prvním obrázku, nebo na ten na druhém obrázku?
- AllowedCry
- Mírně pokročilý
-
MICHAEL: ale dělalo to i AMD
a dalších milion procesorů takže težko říct 

- Michael24
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jaku7: Na obrázku jsou 2 CPU s "LGA" a tazatel píše, že oba CPU s LGA pozná, takže ten na druhém obrázku
AllowedCry: Díky za upozornění, v té době jsem se o PC tolik nezajímal, tak mám značné mezery z této doby

AllowedCry: Díky za upozornění, v té době jsem se o PC tolik nezajímal, tak mám značné mezery z této doby

PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
- jaku7
- Začátečník
- socket
- Začátečník
tak este raz a pomalicky. je tam jeden xeon do 1567, jeden xeon do 1366 a ten treti neviem identifikovat. staci takto?
edit: na druhej fotke je aj LGA1156, ale mna zaujima ten treti ktory tam nieje odfoteny cely.
edit2: tak je to LGA2011, to je asi tym ze este nevysiel
edit: na druhej fotke je aj LGA1156, ale mna zaujima ten treti ktory tam nieje odfoteny cely.
edit2: tak je to LGA2011, to je asi tym ze este nevysiel

"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka