Duke Nukem Forever

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Duke Nukem Forever

Příspěvek od Still.Lord »

Durod nemluví jako by hrál to demo.. To co koluje po warezu by mělo být něco XXX měsíců staré.. Snad se mýlím :)
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

jak starý, tohle je to demo co si exkluzivně mohli zahrát ty, co měli nějakou tu spešl edici Borderlands či co
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ignorelist: kremrole a dezoláti
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

ttj :-D
Dema stejně nehraji, ale jestli to tak je...no potěž koště :-DD
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Bohuzel je.. kdyby to vyslo jako flash game pro browser, nerekl bych ani slovo, protoze to je tak maximum, kde to muze hledat konkurenci..
Z ohlasovaneho B-ecka se vyklubalo Ř-etko.. :)
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

Doodle Jump na androidu má vyváženější grafiku. Je to fakt blitka, co jsem hrál to demo. (A to mám Duka rád) Radši si zahradu Duka 3D (+HR pack), než toto. Co taky čekat od hry co má vyjít i na konzole (Asi se původně počítalo s PS2, jinak si to nedovedu vysvětlit)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Taky nějak nechápu co mají proti grafice... Asi to nevypadá jako Crysis tak je to hnus :roll:
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Ze by to bylo tim, ze misto toho, aby na to cumeli nekde na youtubu si to zahrali..? :sarcasm:

Nejde o efekty.. o kecy okolo.. jako celek to proste ale pusobi jako ulet.. proc tam nejsou zabery treba ze zacatku, ze zachodu a naslednyho behani po chodbach mezi rozpatlanyma vojakama.. :)
To hlavni je ale v prve rade hratelnost a ta je priserna.. pohyby pusobej, jakoby to clovek hral na gamepadu bez analogu..
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

má to vyjít dneska a v Austrálii to uteklo do prodeje dokonce už včera, ale nikde na netu ani čárka :mrgreen:
ignorelist: kremrole a dezoláti
PowerMan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PowerMan »

Tak nakonec jsem rád, že jsem tu předobjednávku nezrušil. Hrál jsem to zatím cca 4 hodinky a hodně mě to baví ... dlouho jsem se u hry tak nenasmál :-D
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Mám koupeno za 7 stovek na game.gamesplanet , čekám na steam key...jsem dost zvědav. Nečekám zázraky, takže mě to může jen příjemně překvapit.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

tak co na nej rikate na ulicnika ? :P je to dobra prdel :-DD
PowerMan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PowerMan »

Dost lidí na zahraničních forech na DNF nadává, že hra je pěknej odpad. No, já od toho nic nečekal, nechal jsem si tu hru a počítal s tím, že to může být propadák. Příjemně mě to překvapilo, i když to ještě nemám dohraný, tak zatím bych tomu dal 7/10.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

..pařil už někdo FULL verzi hry? Vyšla "ofic." vlastně už?..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

ja ji tedka hraju :-) jj normalne zakoupeno prez steam :-)) je to dobrej klepec..hlavne multak je dobra rezba.. :-DD ale nejprve si dohraju singla :-)
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

Nu. Já si počkám na nějaká slušné recenze a ohlasy hráčů. Duke 3D jsem měl fakt rád. S toho, co jsem měl možnost vidět mě to přijde jako nic moc. Tak trochu mi to přijde moderní hra s hratelnosti Quake 2.
Ale nebudu zatim nic hanit dopředu.
Určitě jsem piště, jak se vám hra líbí. Ať vím jestli si jí koupím, nebo ne.
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

První dvě hodiny hraní dost dobrý, je to prostě starej dobrej Duke.
Ani ta grafika není tak zlá.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

http://www.pcgamer.com/2011/06/10/duke- ... er-review/
80/100 neni na duchovne 15 let starou hru spatne, ne?
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

Mno. Věr podplaceným herním magazínům. Počkám, až se jich nastřádá víc. Ale díky za typ.
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“