Osobně jsem tímto projektorem nadšen, první wow přišlo při rozbalení, projektor je skutečně obrovský. Druhé wow přišlo při prvním pohledu na obraz, neskutečné .) Promítám z cca. 2.8m na obyčejnou, né uplně rovnou, bíle natřenou zeď, kterou z obou stran lemuje sokl dveří a vytváří tak prostor na šířku přesně 200cm.
Zaujalo mě tohle plátno,
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0U5000147D už ho tu někdo zmiňoval. Problém je, že na šířku má 203cm, čili musel bych ho nějak nadzvednout nad tloušťku těch soklů (cca. 2cm) a na to bych potřeboval vědět, jestli to konstrukce toho plátna umožňuje, neměl jste ho někdo náhodou v ruce?
Jinak proti promítání na bílou zeď nemůžu nic říct, na hodně světlém povrchu jsou vidět tahy štětce, proto chce zeď stříkat pistolí. Převážně koukám jenom večer, v absolutní tmě, černá se mi jeví jako černá, nikoliv šedá - takže tady velká pochvala - celkově barvy nemají chybu. Plátno tedy vysloveně nepotřebuji, ale zase promítat na zeď s projektorem za nějakých cca. 25k, mi příjde trochu zvrhlé .))
Zcela určitě jediné malé mínus, které je často v recenzích spíš plus, je hlučnost. Hned na úvod řeknu, že v mém případě je to dáno tím, že projektor mám blízko u hlavy (nemám možnost ho dát jinam, než ho posadit na polici, cca. na prostředek na proti promítané zdi - křeslo mám přímo pod projektorem takže výfuk vzduchu je 35-50 cm nad úrovní hlavy). Podkreslující hudba, dialog...stačí minimum zvuku a projektor není slyšet, ale příjde chvilka ticha a najednou je slyšet né uplně slabé šumění (obviously). Předpokládám, že čašem budu tohle šumění vnímát čím dál tím méně.
K tomu se váží mé dvě poslední otázky. Nenašel někdo z Vás rozdělaný eh-tw3200? Celkem by mě zajímalo, jak mají to chlazení vyřešené.
Ozvučení. Nouzově používám nějakou creative 5.1 sestavu za 2k a nyní se koukám po něčem jako je ONKYO HTX-22HDX (v 5.1) nebo ONKYO HT-S6305. Je mi jasné, že mi to během filmu nezmění několikrát účes, ale nemůžu si dovolit nějakou sestavu jako jsou třeba Jamo recenzované Stratosem, bydlí podemnou lidi s nepříliš velkým pochopením pro tento druh trávení času. Můžete mi někdo tuhle či podobnou sestavu doporučit? Konkrétně u té sestavy ONKYO HT-S6305, skutečně to má spotřebu 450W? .))