Jj onkya to HDMI nemaji ale na druhou stranu to chci momentalne fakt ke kompu a jen na hudbu a hry atd..... to jestli v budoucnu budu chtit domaci kino k tv tak to asi budu resit jinak.. a to asi koupi cele sady a lepsi ..
Jsem vul, ze jsem si nenechal zahrat ty Concept 2.. on jak furt neco vypravel tak me to zmatlo a uz jsem se v tom zacal utapet..
Prislo mi, ze je tak trochu ,,zaujatej", protoze tvrdil ze Heco, Wharfedale, Magnat atd jsou jen takovy ty vyhlaseny internetovy znacky.. ze on by sel do Dali an ebo pak uz do neceho lepsiho (to mi rek nejakou profi znacku kerou neznam a uz nevim co to bylo)
tohle je ten jejich web.. :
http://www.studioline.cz/?lang=cz&eshop ... n_cat=1089
bohuzel nevim o moc shopech, kde bych si to mohl poslechnout, alespon v takove cenove hladine..vse je moc drahy a levny proste nemaj..
Dali 1 se mi libily ale rikal jsem si, ze ty Heco musi mit proste lepsi hloubku jak rikas ty.. ten stredobas se mi zdal celkem malej..
Ty Dali 1 mi prehraval na nejakym starym sony recieveru z 96tyho a i tak to bylo pekny.. ty drazsi, mensi mi prehraval na Onkyu ale jak rikas, velikost u repro je dulezita svym zpusobem taky..
Concept 2 bych ani nechtel, pac za ne chteji pres 7,5 litru, tyhle Dali 1 je fajn ze maji ,,jen za 3,9" v podstate skoro nove.. ale kdyby meli heco hrat lip, tak si fakt tech 600 uz priplatim.. Problem je, ze Heco konkretne sem nenasel snad nikde(krom 500 a vyssich..), jen online.. Jen jsem o nich cetl, ze jsou hodne good. Jedinej tenhle chlap mi to vyvracel
Juknu i na tu AVmanii..
EDIT : tady mi celkem strucne odpovedel jeste na mail, co sem ted psal ohledne stari repro a recieveru (dali 1 a onkyo 600) + velikost toho stredobasu u dali 125 a heco 170
"Repro nové / toto provedení se již přestalo vyrábět proto sleva, receiver - uvedení na trh 4/2002
Nejde o velikost repro, ale o kvalitu ....
SL"
EDIT 2 : taky mi rikal, ze ty Heco snad nemaj rozliseny pravy a levy repro az po tom co to zapojis a dali snad uz puvodne od vyroby. a take ze u tech Dali je rozdil mezi obema repro +-1decibel a u tech heco muzou hrat rozdilne az 6-8, ze si na to obcas nekdo stezoval, ze to je bezny..