Zapojení monitoru

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
zdenulinek
Začátečník
Začátečník

Zapojení monitoru

Příspěvek od zdenulinek »

Zdravím,
Když hraju hry nebo mám prostě nějaké šedé pozadí lítají mi tam nějaké vlnky slabé monitor mam zapojený pomocí d-sub kabelu, myslím si že je to tím. Tak bych to chtěl zapojit jinak na Monitoru mám výstupy Dvi-d a d-sub na grafické kartě 2xdvi-i a hdmi. Chtěl bych se zeptat že kdybych si koupil kabel dvi-d tak jestli by to šlo zapojit do dvi-i pokud ne tak mi prosim napište jak to udělat abych to měl v digitále.Děkuji

Zde je menší obrázek
Obrázek
Deska Gigabyte 880GA UD3H, Procesor Amd Phenom x6 1090T 3.2Ghz, Graf.Karta Evga Gtx 580 SC, Ram Corsair Vengeance 1600Mhz 2x4Gb, Zdroj Corsair GS800{W}, Cpu chladic Cooler Master v8, Bedna Zalman z9 plus
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Zapojení monitoru

Příspěvek od beardie »

ano, slo
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
zdenulinek
Začátečník
Začátečník

Takže si stačí pořídit dvi-d kabel a žádné redukce nebudou třeba ?
Deska Gigabyte 880GA UD3H, Procesor Amd Phenom x6 1090T 3.2Ghz, Graf.Karta Evga Gtx 580 SC, Ram Corsair Vengeance 1600Mhz 2x4Gb, Zdroj Corsair GS800{W}, Cpu chladic Cooler Master v8, Bedna Zalman z9 plus
lsdage
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lsdage »

ano
zdenulinek
Začátečník
Začátečník

Tak moc děkuji
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“