"zasekávání" hlavně ve hrách

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

MastahBlastah
Začátečník
Začátečník

Re: "zasekávání" hlavně ve hrách

Příspěvek od MastahBlastah »

Ne, monitorem to teda není, ted jsem to zkoušel

Projížděl jsem to i MemTestem a nic to nenašlo/nespadlo to, takže já už vážně netuším čím to je, internetem? To si taky nemyslím, jelikož když hraju na Steamu offline hry, dělá to tam taky

Když jsem ale zkoušel San Andreas (vím, hodně stará hra), tak tam se nic nedělo, jelo to pěkně plynule
Naposledy upravil(a) MastahBlastah dne stř 15. čer 2011, 13:39, celkem upraveno 1 x.
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

ještě mi tak napadlo, máš na grafice aktualizovaný bios? Některý biosy u GTX460 měli právě problémy s drivery od řady 260 a výš. Ale zase píšeš, že ti to dělalo i na 250.
MastahBlastah
Začátečník
Začátečník

Ano, dělalo mi to i na GTS 250 a asi po měsící to prostě zmizelo a jelo to zase normálně...pořád si nějak myslím, že v tom má prsty moje připojení, bohužel nemám žádnou typicky offline hru, všechno online
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

je to zajímavý... tak to by mě nenapadlo... že by hra na pozadí šahala furt na net a proto se to sekalo?
MastahBlastah
Začátečník
Začátečník

Instaluji další hru Splinter Cell Chaos Theory, bohužel nic novějšího nemám, ale aspon něco, uvidím co to budě dělat

Tak ne, nevyzkouším, nejede to pod W7, to je den
MastahBlastah
Začátečník
Začátečník

Myslím, že jsem to našel, je to vážně ten internet a špatný připojení, zkoušel jsem čistě offline hru a bylo to NAPROSTO bez problémů
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“