Tohle je zajimave. Dalsi iterace BD Komodo bude do FMx socketu. Takze, kdyz ne integrovane graf. jadro, tak alespon PCIe linky.
AM3+ vypada v tomhle svetle jako Intel style socket
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

flanker píše:Má sice fyzických 8 jednotek core, ale ty nejsou jakoby plnohodnotné se současným stavem 8-jader.
Betruger píše: no lenze ten novy socket moze byt predsa uplne iny...moze mat dajme tomu 1500 pinov nemyslite ??...mohol by byt dajme tomu FM2 pre trinity a FM3 pre Komodo

Frekvenci nemuzes hnat do nekonecna ani s pridavanim napeti.THANATOS píše:a to sa ti nezda ako plytvanie rezervou?
Tak nejak automaticky se pocita s PCIe 3.0 pro tu dalsi generaci BD - Trinity a Komodo.maltra píše:Na tom obrazku Bulldozera to "PCIe for next generation platform" znamena co, PCI-E 3.0?

skutocne, a mozes mi povedat kde som nieco taketo napisal. Bol by som velmi rad ak by si necitoval nieco co som ani nenapisalTak nejak automaticky se pocita s PCIe 3.0 pro tu dalsi generaci BD - Trinity a Komodo.THANATOS napsal:
Na tom obrazku Bulldozera to "PCIe for next generation platform" znamena co, PCI-E 3.0?

Pardon, copy&paste.THANATOS píše: skutocne, a mozes mi povedat kde som nieco taketo napisal. Bol by som velmi rad ak by si necitoval nieco co som ani nenapisal