Opera 11

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
LetisVT
Začátečník
Začátečník

Re: Opera 11

Příspěvek od LetisVT »

potřebuju radu ohledně stahování..
Stahoval sem asi 8GB soubor ze serveru, kde lze pokračovat při zastavení. Vypnul jsem stahování, operu, PC. Po zapnutí už soubor není v záložce stahování(ctrl+J). Byl jsem zhruba v půlce, tak bych nerad jel odznova...
Dá se nějak navázat, když mám nedostahovaný soubor a odkaz, odkud sem to bral? V Opeře asi těžko, tak není na to nějaký prográmek? :)
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

wget
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Téda, 11.50 beta sa mi fakt páči :-) Hlavne tie "widgety" vo Speed Dialu :oops:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tiež máte problémy s 11.11 typu postupného spomaľovania (načítanie stránok, reakcie, keď mi Opera beží spustená viac ako deň je nepoužiteľná) mrznutia stránok s flash (hlavne youtube, upravím hlasitosť videa a už mi to zamrzlo, celá stránka vôbec nereaguje ale zvuk videa ide ďalej) ?
Nech už vyjde 11.50
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

uptime 4 tyzdne a ziaden problem
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Ne, ale strašně dlouhý start, vypnul jsem PC kvůli aktualizacím, a po startu W7 jsem klikl na Operu a trvalo tak půl minuty, než naběhlo to okno, jestli chci obnovit předchozí relaci nebo ne, když jsem dal ano, tak pak to bylo hned, všechny listy apod... ale to prvnotní okno načítalo půl minuty, možná déle

P.S. Nemohl to zpomalit systém, sice po startu zapínám fakt hodně věcí, ale to už systém jel tak 5 minut, než jsem otevřel Operu

Edit:\\ Jěště mě dost štve, že když zavřu a otevřu Operu, tak sice listy zůstanou zachované, ale už nejsou v těch skupinách jak byly před zavřením
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
joehunter
Nováček
Nováček

Příspěvek od joehunter »

Mě trápí to zamrzání YouTube, jak psal RiCK. Zkoušel sem reinstall flashe, zakázat rozšíření opery...nezabralo nic..
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Jo, to občas buguje (resp mě se stává to, že zamrzne celý tab/zůstane jakoby na klikání aktivní jiný). Občas pomůže pomocí pravého myšítka + kolečka změnit aktuální tab a pak se vrátit.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Václav Sedlář »

ode dneška mám problém s některými (=většina) pdf otevíranými přímo v opeře...otevřou se,ale při zavření se zavře ta záložka s tím dokumentem, přeskočí to na další otevřenou záložku, ale v okně je pořád ten text toho zavřeného pdf...a jak začnu nad tím textem mávat myší, tak se začně pomalu vykreslovat ta další stránka...

např. teď jsem měl v jedné záložce otevřené diskuzní forum a v druhé pdf...to jsem zavřel, zůstal text a jak jsem hejbnul myší, začali se vykreslovat smajlíci z toho fora...co s tím?
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

11.11 ma už pekne kaká. Je 11.50 plne použiteľná ? Link na posledný release ? :oops:
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

pred par dny jsem po 7 letech presel z opery na chrome... uz jsem toho mel dost...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Toho by som ja schopný nebol :-) Aby som sa priznal, Opera sa mi zdá byť najpomalšia spomedzi Opera, Chrome a FF ale táááák som si naňho už zvykol. V tej bočnej (ukrývateľnej) lište mám stovky poznámok a ... vlastne ... toť vše ... A keď tak premýšľam, fakt to je všetko čo ma drží pri Opere, hmmm... na zamyslenie :lol:

:? :stern: :sarcasm:
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

asi dva dny mi trvalo, nez jsem z chrome udelal operu, ale funguje mnohem lepe a uz mi tu vesmes nic nechybi. provazani s google office je vynikajici, na to jsem si zvyknul hodne rychle.

ja mel totiz mnohem vyznamnejsi problemy... s pripojeni, fci ruznych webovych aplikaci, opravdu toho bylo dost. tezko rict, jestli se jeste navratim...
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Ja mám problémy len s ukončovaním Opery (program zatvorím ale neustále beží na pozadí, takže pekne cez Správcu úloh killnúť proces) a už zmiňovaný problém s Youtube. V noci sa mrknem na Chrome (voči FF mám odpor) čo sa s ním dá porobiť :-) Inak počkám na finálnu verziu 11.50 a potom sa uvidí.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

myom píše:asi dva dny mi trvalo, nez jsem z chrome udelal operu, ale funguje mnohem lepe a uz mi tu vesmes nic nechybi. provazani s google office je vynikajici, na to jsem si zvyknul hodne rychle.

ja mel totiz mnohem vyznamnejsi problemy... s pripojeni, fci ruznych webovych aplikaci, opravdu toho bylo dost. tezko rict, jestli se jeste navratim...
Něchtěl by jsi to tu rozvést? co sis přizpůsobil apod...? nebo třeba do nového topicu, to je jedno, ale už mi taky Opera v hodně věcech vadí, a Chrome se z nejznámější skupinky prohlížečů zdá nejpoužitelnější
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Václav Sedlář »

co se týká rychlostí spuštění prohlížeče, tak u mě (od nejlepšího k nejhoršímu):

chrome, opera, ie firefox

co se týká rychlosti netu, tak:

chrome, firefox, opera (ie nepoužívám,ale asi nejhorší)

Problém mám ale v opeře s hlášením že mám pomalý net a chce abych spustil opera turbo, jenže to hlásí i když se na kompu hrabu v locallhostu...tak nevím co by ještě chtěla...taky Vám to dělá?
joehunter
Nováček
Nováček

Příspěvek od joehunter »

jj, s pomalou rychlostí mě straší taky. Takže své naděje vlkádám do 11.50. Nerad bych přecházel k jinýmu prohlížeči. Odjakživa jsem zastáncem Opery..ale vyvádí teď teda pěkný brikule... Aspoň, že to nedělá jenom mně. Je větší naděje, že dojde k nápravě..
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

arxeiss: do vecera neco napisu.

RiCK: zatim to vypadalo tak, ze s kazdou verzi se posralo neco dalsiho, takze ja jsem skepticky. navic google ohlasil, ze nebude jiz vyvijet g-office pro operu, coz bude mit za nasledek uplnou nefunkcnost. a pochybuju, ze opera se v tomhle bude angazovat.
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Rychlost startu browseru neřeším... 1) Opera nevypínám 2) když už ji vypnu (upgrade, atd...), tak vzhledem k množství tabu nemá tohle řešit ... teda ono to nemá smysl obecně vůbec řešit.

Co se týče rychlosti samotného browseru, tak mi Opera rozhodně pomalejší nepřijde.
myom píše:navic google ohlasil, ze nebude jiz vyvijet g-office pro operu, coz bude mit za nasledek uplnou nefunkcnost.
Pokud se nepletu, tak Google se v první řadě o Opeře vůbec nezmínil. Takže nevím kde bereš tu úplnou nefunkčnost.
Jo, jestli to bude stená nepodpora Opery jako u Servis24 České Spořitelny, tak se fakt není čeho bát.
Mě osobně je Google Docs celkem jedno, když už podpořebuju něco online, tak mám SkyDrive.

Spíš mi vadí, že Microsoft pořád blokuje plnou verzi Outlook Web Access pro Operu.
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Smith: zprava byla ve smyslu podpory pouze pro IE, FF a chrome... vzhledem k tomu, ze uz ted poradne nefunguje ani jedna aplikace od googlu na opere, tak to vidim blede....

bohuzel ani u servisu se nezobrazuji nektera pole, ale kdyby to byla takova nepodpora, tak nad tim mavnu rukou. ja jsem z ni hlavne presel kvuli kolejni proxyne... nedokazala si s ni poradne poradit a porad se kousala a padalo pripojeni. nejprv jsem myslel, ze to je zpusobene FW, pak nastavenim propojeni, ale fakt je, ze to je prohlizecem...
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“