Grafika GIGABYTE - GTX570OC
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- lubo188
- Začátečník

Grafika GIGABYTE - GTX570OC
Zdravim mam tuto kartu http://www.alza.sk/gigabyte-n570oc-13i-d218957.htm z alzy. Skusal som nejake testy a pri teplote 80 stupnov v nej nieco prasklo a bolo citit zapach zhorenych suciastok samozrejme vypadol monitor. Poslal som ju teda na reklamaciu o mesiac mi prisla s tym ze je opravena. Zapol som crysis 2 vsetko na ultra 5 minut hrania v pohode potom zacal rychlo sekat zvuk ako ked zamrzne pocitac tiez sa vypol monitor ale o 5 sekund zase naskocil, robi mi to takto dookola monitor sa vypina a zapina niekedy nenaskoci vobec myslim ze je to prehrievanim karty pretoze na nej neudrzim prst ani na sekundu a pri tom vypnuti monitora sa na karte pustia ventilatory na plno. Poradi mi niekto co robit alebo im ju poslat zase s5, alebo sa nedaju nejakym programom nastavit ventilatory aby stale isli na plno? dakujem
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: Grafika GIGABYTE - GTX570OC
2 moznosti : bud jses neskutecnej lucker a chytnuls 2x spatnou kartu s vyrobni vadou(nepravdepodobny) a nebo mas rozbitej zdroj,kterej tu kartu vzdycky odvari
zkus msi afterburner pro kontrolu otacek ventilatoru,pokud se ale i pri max rychlosti karta prehriva,je neco spatne
zkus msi afterburner pro kontrolu otacek ventilatoru,pokud se ale i pri max rychlosti karta prehriva,je neco spatne
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- lubo188
- Začátečník

mal som stary zdroj Seasonic m12 600w potom ked karta odisla objednal som novy zdroj http://www.alza.sk/corsair-tx650-v2-d222798.htm taze neverim ze by tam bol problem, dik skusim ten program 
- Yiri
- Začátečník

-
Jestli máš podezření na přehřívání karty, tak zjisti teploty během hraní, například to umí velmi oblíbený MSI afterburner, kterej teploty zobrazuje v grafu po dobu 4min (nebo se tam dá nastavit log file).
Jinak ten "starej" Seasonic byl dobrej si myslim.
Jinak ten "starej" Seasonic byl dobrej si myslim.
- lubo188
- Začátečník

no teplota tam je max 67 stupnov a vcera mi to spravilo aj pri filme ze vyplo monitor a zaplo a ventilatory naplno taze uz neviem si ju poslem s5
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Jo vypadá to na kartu vadnou z výroby. Omlať jim to o hlavu a vem si jinou značku, pokud možno referenčníé kartu.