The Witcher 2: Assassins of Kings - o hře jako takové
Moderátor: Baneshee
- Nerboard
- Začátečník

-
Re: The Witcher 2: Assassins of Kings - o hře jako takové
Už som to pisal aj hore ale kratka verzia: pozri sa na cecilovu mapu co ti dal mas tam nakreslenu cesticku.
- filiperros
- Nováček

-
Tak už to mám, ale musel sem to najít na Ytube, taková nenápadná odbočka za jezírkem napravo, navíc se musí přebrodit uprostřed a já furt chodil až na konci. To mě pak už fakt nenapadlo brodit uprostřed
už zas dál vesele kosim 
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dá se tam přeskočit z jednoho kopečku na druhý
Já to hledal cca 10min.
Mě se teď akorát nelíbí že musím zabít Saskii
(Toho draka)
Mě se teď akorát nelíbí že musím zabít Saskii
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pánové mám nějakou chybu nebo taky jste takto skončili? Porazím toho draka (Saskii) pak jí nechám žít v tom palouku lese kde jsme doletěli a jdu zpět za Triss. Tak pak jdu za tím co vý jak jsem ztratil paměť porazím ho v boji zabiji ho a co nevidím titulky
To je vtip nebo je to pravda? 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je koniec pribehu o kralovrahovi no, v podstate vsetko ti na konci Letho vysvetlil. S Yennefer a nastavajucimi politicko-vojenskymi udalostami si autori nechali otvorene vrata pre treti diel.
Inak neviem za koho si to hral ci za Iowretha alebo Rocheho ale Zaklinaca 2 je povinnost prejst aspon 2x, uz len preto ze podla toho ku komu sa pridas sa druhy akt diametralne odlisuje. Aj ked hru raz prejdes stale si nevidel tak 20-30% obsahu + je zaujimave zahrat si to za druhu stranu.
Inak neviem za koho si to hral ci za Iowretha alebo Rocheho ale Zaklinaca 2 je povinnost prejst aspon 2x, uz len preto ze podla toho ku komu sa pridas sa druhy akt diametralne odlisuje. Aj ked hru raz prejdes stale si nevidel tak 20-30% obsahu + je zaujimave zahrat si to za druhu stranu.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Nerboard
- Začátečník

-
No koniec je v podstate 3 akt kde tie udalosti idu podla toho ake si robil rozhodnutia. Ci uz mensie alebo aj tie dolezite.
- huhla
- Začátečník

-
jen jsem teda zvedavy jak budou schopni navazat na vsechny mozne konce, hral jsem zatim jen za rocheho, akorat jsem si 2x dal konec - pomoc rochemu/pomoc triss a i kdyz herne jsou ty konce stejne, tak po pribehove strance tam jsou velmi rozdilne nasledkyMichiGen píše:To je koniec pribehu o kralovrahovi no, v podstate vsetko ti na konci Letho vysvetlil. S Yennefer a nastavajucimi politicko-vojenskymi udalostami si autori nechali otvorene vrata pre treti diel.
samozrejme pokud se bude v dalsim dile geralt prosekavat nilfgardem, tak na udalostech na severu nebude v podstate zalezet
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No. Bud jsem tam něco blbě pochopil a nebo mi to neřekl. Co se stalo stou Saskii (drakem)? Přece jsem jí úplně nezabil a nechal jsem jí tam. Byla pod tím kouzlem. 
- huhla
- Začátečník

-
ten drak se nijak zvlast neresi, bud jsi ho zabil pak je mrtvy nebo jsi ho nedorazil, takze drak prezil, ale filippa ji muze stale zneuzit (tak nejak mi to rekla triss, tesne po rozhodnuti zabit/nechat byt)
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No takto mi to řekla taky. Já toho draka nedorazil když jsem věděl že je to Saskia. Mě by jen zajímalo jestli se sté kletby dostala nebo ne 
- PospiQCz
- Nováček

-
Hele když dohraju hru můžu si jí nějak rozjet znova se všema věcma a kouzlama a levelem co mám?
nebo to už nejde?
díky 
- Frostys
- Začátečník

-
Nejde
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- dragha
- Nováček

-
já mám takovej problém,že když si importuju postavu,tak mi nejdou tozdělovat talenty,nevíte co s tím?
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nějak jsem se dostal do 3. kapitoly, ale nepodařilo se mi splnit ve druhé The Queen Harpy Contract a The Harpy Contract, nikdo mi je nezadal, to jde splnit jen pokud si vyberu Iorvethovu cestu

Možné Spoilery:
Ve 3. jsem potkal Brase z Ban Ardu, kterej slíbil že mi vyrobí Caerme (oité ci přelouskal svitek) - no, evidentně se mu nechce nebo je někde chyba, neboť volba výroby není ani v menu, přitom suroviny i blueprint mám.
Možné Spoilery:
Ve 3. jsem potkal Brase z Ban Ardu, kterej slíbil že mi vyrobí Caerme (oité ci přelouskal svitek) - no, evidentně se mu nechce nebo je někde chyba, neboť volba výroby není ani v menu, přitom suroviny i blueprint mám.
Vždy prodávám i jinde.
- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Prometheus: a sakra, to zamrzí, já si ho právě při poslední session udělal a aplikoval na nejtužší souboj ve hře
. Zkus loadovat save před tím, než za ním zajdeš.
A propo, kdo ten nejtěžší souboj dal (Operator/Strážce na konci questu "Z doby dávno minulé"/"From bygone era")?
. Já nakonec jo, na ízi a fakt žádná sranda... :-/
A propo, kdo ten nejtěžší souboj dal (Operator/Strážce na konci questu "Z doby dávno minulé"/"From bygone era")?
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Je normalni ze mam hnet na zacatku v prologu asi 4magicky mece a 2x magickou zbroj?(zbroj havrana a zbroj modrych strazi)..
Jak je to mozny?To pridali s patchem 1.2?
Nebude ta hra pak moc lehka?I po prologu mi ty veci zustali a pripada mi to moc lehky....
Nebude ta hra pak moc lehka?I po prologu mi ty veci zustali a pripada mi to moc lehky....
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo to jsou ty preorder DLC. Byly obsaženy v patchi 1.2. Osobně jsem je nepoužíval a pak ve Flotsamu prodal.HEAD píše:Je normalni ze mam hnet na zacatku v prologu asi 4magicky mece a 2x magickou zbroj?(zbroj havrana a zbroj modrych strazi)..
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
... stačilo odrolovat dolů kolečkem.Hydr0gen píše:Prometheus: a sakra, to zamrzí, já si ho právě při poslední session udělal a aplikoval na nejtužší souboj ve hře. Zkus loadovat save před tím, než za ním zajdeš.
Caerne je jaký meč, obyčejný nebo stříbrný? V popisku je uvedeno, že je stříbrný, ale když ho hodím do slotu tak se přemístí místo ocelového.
Ne, že by mi to nějak vadilo, je to prakticky instakiller, ale chtěl bych to vědět zda je chyba v popisku nebo v nastavení meče.
Teda, ani sem se nenadál a už jsem viděl titulky. Velmi krátké, na konci žádné shrnutí dosavadních rozhodnutí - čili (ne)mělo význam zabít draka, Letha atd?
Vždy prodávám i jinde.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Sel vam dokoncit quest ve sparech silenstvi?Osvobodim toho chlapka z blazince a rozhodnu se je varovat ze je chce duch zabit a mam duchovi prinest oci a srdce z prasete a nebo z nakych priser.Oboje mam, ale s duchem nejde promluvit...
EDIT:Tak staci zapnout ubersampling...ta hra je strasne zabugovana.
EDIT:Tak staci zapnout ubersampling...ta hra je strasne zabugovana.
- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Prometheus: Takžes ho dostal? No vidíš
. Určitě je ocelový. Mimochodem je hodně dobrý ale jednoznačně nejlepší bych ho neoznačoval. Zapomenutý Vranský meč, který můžeš získat, když se rozhodneš POZOR SPOILERY zachránit Anais s Rochem, je také hodně, hodně dobrý...
Head: Máš smůlu koukám. Chceš mi říct, že bug s questem se vyřešil zapnutím ubersamplingu? To se mi nezdá... Není to jen reloadem?
Head: Máš smůlu koukám. Chceš mi říct, že bug s questem se vyřešil zapnutím ubersamplingu? To se mi nezdá... Není to jen reloadem?
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W