Jak vytvorti bootovaci DVD Windows XP
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Sejkmajker
- Nováček
-
Jak vytvorti bootovaci DVD Windows XP
Cus chlapy,do vcerejska jsem si myslel,ze trochu rozumim pocitacum,ale opak je pravdou.Normalne instaluji system z USB,ale na kamoscine Dell Inspirion 9400 nechce nabootvat i kdyz si to v BIOSu nastavim.Tak jsem zkousel klasicky bootovaci DVD,ale to jsem zle narazil.Stahnul jsem si nekolik verzi Windows XP z netu,nejcasteji v ISO.Nejdrive jsem zkusil si to ISO otevrit v Daemon a pak z virtualni mechaniky to jenom skopirovat a vypalit.Mel jsem za to,ze to bude fungovat,ale ne.Tak jsem si prochazel ruzne fora a tisice rad a milion programku,zkusil jsem par a take nic.Mam Nero 10 tak jsem dal moznost vybrat boot DVD a pak otevrit Image.Po te se dostanu do zakladni vypalovaci nabidky,kde jsem videt ze na DVD uz je 650MB zabrano,ale nejsou videt zadna data.Zkusil jsem to vypalit a na bootovat.Slysim jak DVD srotuje,ale pokazde vidim akorat cernou obrazovku s blikajicim kurzorem a nic vic.Muzete mi pls nekdo poradit,vim,ze udelat bootovaci DVD nemuze byt tezke,ale pro me to je neresitelny ukol.Diky moc, ocenim kazdou radu Cus
- LiveBomb
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak vytvorti bootovaci DVD Windows XP
A co to iso treba jen vypalit? ImgBurnem, treba?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Sejkmajker
- Nováček
-
tohle jsem udelal uplne stejne pres Nero a neslo to ...ja to chci na formatovat,takze bych si disk hodil k sobe do pocitace,ale bojim se,ze uz ty Windowsi nedostanu nazpatek a to by bylo kua pruser ..dik za radu,jdu to zkusit
- Sejkmajker
- Nováček
-
Kamo,kam jdem na pivko?Zase jsem o neco chytrejsi
,fakt diky moc.![Wink ;)](./images/smilies/wink1.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/wink1.gif)
- LiveBomb
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Posli soudek Svijanskeho Rytire a sme si kvit ![Very Happy :-D](./images/smilies/biggrin.gif)
![Very Happy :-D](./images/smilies/biggrin.gif)
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530