Q1: Ne, musíš je přetrénovat na KV-3.RiCK píše:Q1.) Keď povyhadzujem posádku KVčka, predám KV, kúpim KV-3, nahádžem tam posádku z KV, budú fungovať úplne korektne ?
Q2.) Keď povyhadzujem posádku KVčka (rozumej budú v kasárni), tak po predaní KV mi zostanú v kasárni ? Mám ich na 87%, tak nerád by som ich stratil
Q2: Před prodejem je musíš manuálně poslat do kasáren jinak půjdou se svým tankem a už je v životě neuvidíš. Já na to přišel naštěstí dost brzo, ale i tak mě štvou ty naexpené posádky, s řadou frček které jsou prostě pryč.
Jinak počkej si s přetrénováním až budeš mít 100% (to imho platí vždy), pak totiž za 20k budeš mít posádku v KV-3 na 90% a to se vyplatí.
Mimochodem, KV bych se nezbavoval, je poměrně slušný na vydělávání kreditů (z dostupných free tanků), pokud nejsi vyloženě lata tak za match i bez killu dáš čistý zisk kolem 10-15k. Vyšší tiery jsou dražší na opravu a mají mnohem dražší munici a než se dostaneš k lepším dělům bez premka nebo free expů tak budeš věčně mrtvej = budeš muset nějak dotovat jejich provoz. Já si např neprozřetelně koupil S-51 s lepším dělem, no pokud náš tým vyhraje a já přežiju ok, jinak musím brutálně dotovat.