Intel HD Graphic 2000 špatný obraz přes HDMI

Grafické karty s libovolným GPU ostatních firem (např. Xabre, Kyro, Parhelia).

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
hledalik
Nováček
Nováček

Intel HD Graphic 2000 špatný obraz přes HDMI

Příspěvek od hledalik »

Zdravím,
mám procesor Intel Core i5-2400 na základní desce Intel DH67BL BearUp Lake stepping B3 s HDMI výstupem. Problém je v tom, že po připojení k LED TV Samsung je špatný obraz a nejde mi nastavit pořádný zobrazení. Po sestavení PC a nainstalování Windows 7 jsem měl taky takový, ale jak jsem všechno nastavoval, obraz se nakonec srovnal a byl úžasnej. Teď jsem PC místo do TV připojil do AV receiveru a obraz je zase špatnej, ale už mi nejde nastavit na pořádnou kvalitu a to ani když jej připojím opět rovnou do TV. V ovladačích grafiky jsem měl nastaveno "Zachovat škálování obrazu" (viz. obr.) a obrazovku jsem měl krásně srovnanou, nyní i přes toto nastavení je obraz roztáhlý (větší než TV), tudíž je potřeba upravit poměr stran, abych viděl celou plochu. A další nastavení bylo rozsah kvantování na "Úplný" (viz. obr.), což když teď změním, nic se nestane. Navíc po restartu se nastavení vrátí na "Omezený". Zkoušel jsem znovu instalovat ovladače a Dirext X, ale žádná změna k lepšímu. Nevíte někdo, jak zase nastavit ten krásnej obraz, co jsem měl předtím, než jsem vytáhl kabel z TV a pak jsem ho v podstatě opět vrátil?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní grafické karty“