Vyběr mobilního telefonu 10000 a vice

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
RiCK
Začátečník
Začátečník

Nedotykový high-end ?

Příspěvek od RiCK »

Hľadám nedotykový high-end telefon, požadujem kvalitný display, foťák, vstavaný reprák, Wifi, GPS a ostatné blbosti :-) Veľa takýchto telefonov sa bohužiaľ nenájde a buď to bude SE W995 alebo Nokia N86 ... Nájde sa nejaký, ktorý by som prehliadol ? :-)
Díky
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Re: Nedotykový high-end ?

Příspěvek od Bez_n1ck »

Nokia E72? Ale tobě nokie smrděj :lol:
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
S.h.I.t.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od S.h.I.t. »

blackberry bold (ať už 9700 nebo 9780) (ale to samozřejmě není hračka, ale spíš pracovní nástroj a i tak se k tomu musí přistupovat)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Ja som Nokiu vždy chcel, ale dajak som nemal možnosť ... N82 alebo 6220 nevyzerajú zle, aj keď sú sakra drahé a tie displaye niesú dajak obrovské ..
Shit, máš pravdu, ja to chcem ako multimediálnu hračku, takže BB by mi bolo nanič.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
TranceCZE
Nováček
Nováček

Re: Jaký byste si vybrali "high-end" mobil?

Příspěvek od TranceCZE »

Jednoznačně Nokia N8
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Nokia N8 nebo C6?

Příspěvek od prf.KuBA »

K tématu, mezi C6 a N8 jsou rozdíly hlavně ve foťáku, rozměrové velikosti displeje a to je skoro všechno. Systém je tam uplně stejnej, takže ty telefony prakticky odvedou po funkční stránce skoro stejnou službu. Myslim si, že C6ka má hodně dobrej poměr cena výkon.
Každopádně osobně bych do Symbianu už taky nešel, ačkoliv jsem ho měl od dob 3650ek, mam teď Android a telefon se mi používá výborně, viz můj post v threadu: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=47&t=170940
Nepřemýšlel jsi třeba o Samsung Galaxy S II nebo HTC Sensation? Jsou to teď absolutní highendy a nemyslim, že by to za dva roky byly uplný šroty.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Důvod?
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

iPhone 4 :roll:
Když android tak Nexus S, HTC tam cpe ten svuj junkware HTC nonSense.
Jinak počkat na WP7 telefony.
stihacka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od stihacka »

Z uvedených bych šel určitě do Desire HD s androidem, Nokia a symbian je tak trošku parodie na operační systém...
i5 2500k 5GHz, 16GB G.Skill RIPJAWS, MSI 1050Ti Aero, Asus P8P67, SSD Crucial 256GB, HDD 640GB+2TB, Seasonic M12II 520W, Noctua - Vodník: Cawedog Zouy, UniGPU, Chipset, Laing, Mora...
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eLPeCKo »

Taky bych doporučil DesireHD, sám ho mám půl roku a nemůžu na ten telefon říct nic špatného :)
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU:
Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

DHD má na dnešní poměry Androidích handsetů již zastaralé parametry :wink: .
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Android je sám o sobě příšernej systém v porovnání s iOS.
mouldy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mouldy »

Kdyz high-end tak jedine Samsung Galaxy SII.
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-38CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 TUNED || RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od smoula »

Smolař píše:Doporučili byste ještě nějaký lepší mobil?
Jo Nokia 1600, s tím kolik ta toho vydrží se žádný telefon za 20 hadru rovnat nemůže.
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eLPeCKo »

OndraSter píše:DHD má na dnešní poměry Androidích handsetů již zastaralé parametry :wink: .
Zastaralé parametry :lol:
Opravdu jsem se dobře zasmál ;)
Jasně mno nemá dvoujádrový procesor, kterej i tak žádnej systém doteď pro smartphone nedokáže využít :roll:
Pak mu chybí kromě současných smartphonů již jenom cenovka 15 000 Kč :wink:
Měl jsem v ruce vše výkonné od HTC Desire doteď a SGS byl dobrej Phone až na ten systém rozvrzaný od Samsungu, u SGS II jsem si ale žel nevšiml žádnej rychlostní posun ani u multitaskingu, prostě u ničeho...
Na to aby DHD nestačilo s parametrama musí přijít nový systém, který nový HW dokáže aj využít a zaúkolovat pořádně 8)
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU:
Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Teď Android dokáže lagovat i na Tegra 2 telefonech (poděkujte např Motorole za povedené ovladače). s ICS se to SNAD zlepší. A potom bude DHD zastaralý. Budoucnost na Androidu je dualcore, quadcore (aneb když neumí optimalizovat, tak radši přidají jádro).
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Cabas
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

HTC Sensation vs. Samsung GALAXY S II

Příspěvek od Cabas »

Chci si koupit novy mobil.....Muzete mi nekdo poradit mezi temito dvema ?

HTC Sensation vs. Samsung GALAXY S II

Mozna uz nedo ma nejake zkusenosti.....

Dikes
Skrin-Sunbeam Acrylic AC-HUVB - Middletower; DFI Lanparty UT nF4 Ultra SLI-DR; CPU AMD Athlon A64 4000+ 64-bit HT SanDiego socket 939 - Zalman; 2 x 1024MB G.Skill Extreme Series F1-4000USU2-2GBHZ ; Sapphire Atlantis ATI Radeon X850XT 256 MB VIVO, PCI-E (540@1180) ; HDD 30GB, HDD Hitachi Deskstar 250GB SATA II, HDD Maxtor 300GB SATA 16MB , Bezdrátový set Logitech MX 700, Genius SW-5.1 Home Theater , DVD±R BenQ DW 1640 Dual Layer , DVD±R LG GSA-4163B Dual Layer, Zdroj napájecí Blue Hiper Type R580W
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eLPeCKo »

Potom jo to neberu :wink:
Ale teď je na tom výkonově úplně stejně ;)
Měl jsem v ruce a děkuju neprosím....
Zatím to nejde odemčít pro nahrávání custom ROMek, odezva je úplně stejná jako na mém telefonu a výdrž na baterii je slabší.
Co se mi na Sensation líbilo, byl displej.
Má trošku lepší zobrazovací schopnosti, ale taky je líp vyřešen konstrukčně.
PSU:
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Re: HTC Sensation vs. Samsung GALAXY S II

Příspěvek od eLPeCKo »

Oba telefony jsou si hodně podobný....
SGS má lepší displej(kvalitnější zobrazení) a fotoaparát,Sensation má větší rozlišení displeje=jemnější vzorek a lepší rozhraní SW(osobně mám radši Sense než TouchWIZ).
Takže nejlepší bude si je potěžkat a pohrát si s nima někde na prodejně a rozhodnout se dle osobních preferencí a ceny, za kterou si je můžeš pořídit....
SGS II pravděpodobně seženeš levněji... 8-)
PSU:
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od N_o_c_l_a_f »

DHD nebo ajfoun. Podle preferenci a pouziti telefonu. Ja jsem majitel DHD, jsem s nim spokojeny ( prestoze ma tak neuveritelne zastarale parametry :D ) a jsem si skoro jisty, ze s ajfounem bych nebyl, protoze by mi nedal ty moznosti co mam s DHD. Coz ale neznamena, ze nekomu nemuze vic vyhovovat ajfoun, je to o preferencich.

BTW - zalagovat DHD da docela praci a clovek se musi snazit. Pri normalnich cinnostech se mi to v podstate nepodarilo. Pokud mi telefon zvladne prehravat v pozadi mp3, v popredi navigovat a treba pri stazeni navigace do pozadi jeste plynule psat SMS...coz DHD bez obtizi zvladne...co vic chtit? Ja si nepotrebuju honit pero, ze mam o jadro vic nebo min.

PS : kdyz na to tak koukam, tak bych udelal nasledujici - vzal si iP, prodal ho, koupil DHD a za zbytek penez si uzil :)
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“