Vyběr mobilního telefonu 10000 a vice

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Cabas
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: HTC Sensation vs. Samsung GALAXY S II

Příspěvek od Cabas »

Tak to vypada, ze si jeste trosku pockam a pujdu asi do tohoto telefonu : HTC EVO 3D

http://mobil.idnes.cz/htc-evo-3d-prvni- ... 24_htc_ram

http://www.engadget.com/2011/06/15/htc-evo-3d-review/
Skrin-Sunbeam Acrylic AC-HUVB - Middletower; DFI Lanparty UT nF4 Ultra SLI-DR; CPU AMD Athlon A64 4000+ 64-bit HT SanDiego socket 939 - Zalman; 2 x 1024MB G.Skill Extreme Series F1-4000USU2-2GBHZ ; Sapphire Atlantis ATI Radeon X850XT 256 MB VIVO, PCI-E (540@1180) ; HDD 30GB, HDD Hitachi Deskstar 250GB SATA II, HDD Maxtor 300GB SATA 16MB , Bezdrátový set Logitech MX 700, Genius SW-5.1 Home Theater , DVD±R BenQ DW 1640 Dual Layer , DVD±R LG GSA-4163B Dual Layer, Zdroj napájecí Blue Hiper Type R580W
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Re: HTC Sensation vs. Samsung GALAXY S II

Příspěvek od eLPeCKo »

Je pravda, že tento telefon je již o něčem jiném, ale já bych teda 3D na telefonu moc nebral, je to tak akorát hezké na oko, ale nedá to nic praktické, ale to je jenom můj názor, soudit budu až když ho potěžkám v ruce a uvidíme jak se s tím bude pracovat 8-)
Jinak takhle můžeš čekat do nekonečna :wink:
Vždy bude ohlášen nějakej lepší phone, který vstoupí brzy do prodeje a bude lepší než ostatní...
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU:
Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Re: Jaký byste si vybrali "high-end" mobil?

Příspěvek od Mastodont »

iPhone je daleko, daleko, daleko dál než DHD.
viktor123321
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od viktor123321 »

(IPhone)......daleko, daleko , daleko, daleko.....

a to (dle mého) hlavně kvůli zmíněným optimalizacím - Android ho kvůli své otevřenosti výrobcům (dnes androidí telefony dělá každý plantážník) nikdy nedostihne
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eLPeCKo »

Je to věc vkusu a potřeb ;)
Já jsem s Iphonem v ruce například nevydržel ani pár minut, protože mi na něm vadí hodně věcí, aj drobnůstek aj vážných věcí :|
A když říkáte, že DHD je daleko za Iphonem, tak nevím v čem teď, ale o vydání iOS 5 si Iphone zas na chvíli potěžkám a uvidíme jestli mně osobně přesvědčí o tom, že je to víc než jen hračička :)
Každej ať si to zkusí sám, ale pro mě je DHD lepší volba než Iphone :)
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU:
Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Paradox je, že student co má mobil na smsky a volání tu hlásá, že iPhone je hračka. Většina podnikatelů co si vozí zadky v mb, bmw a dále má iPhone, přesně tu hračku, která je k ničemu a používají ji k vydělávání milionů.

toto svědčí o tom, že iPhone jednoduchostí ovládání a domyšleností je ideální nástroj pro podnikatele. Android devices jsou fragmentovaná zařízení zaměřená na geeky a lidi, co nemají co na práci.
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od eLPeCKo »

Tak teď si mně odrovnal, protože už 5 let nestuduji :-D
A tím telefonem si vydělávám :-D
Když si zkusíš přečíst co jsem psal, tak to bylo o tom, že každému vyhovuje něco jiného :roll:
Nejsem z těch, kteří nedokážou akceptovat jiný názor, ale chlápek, kterej si tady de na mně vyskakovat, protože vždy strašně chtěl Iphone a nikdy ho nemohl mít je na mně moc 8-)
Takže klid a každý ať má co mu víc vyhovuje, já napsal plusy které vidím na DHD 8)

A dost bylo spam, k témě jsem již svůj názor řekl a na další flame již nebudu reagovat....
Sorry za zbytečnej příspěvek od témy 8-)
PSU:
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Nejsi trochu vztahovačnej? :roll:
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Telefon s WP7

Příspěvek od Mastodont »

Ahoj, docela mne zaujal WP7 systém. Byl bych rád za radu od někoho, kdo se v tomto orientuje.. Hledám zařízení, které má čístý WP7 systém, nechci žádné HTC nonSense apod.. Existuje něco takového?
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Telefon s WP7

Příspěvek od OndraSter »

Všechny.

Veškeré OEM *** se dají odinstalovat ze systému. Podržet prst na aplikaci -> Uninstall. Hotovo. (A později se dají přiinstalovat zpět přes Marketplace.)

Jinak jiné Home na WP7 nejsou a nebudou, MS to zakázal. OEM tam dává své aplikace (počasí, flashlight, ...).
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

WP7 je jasně definován - hardwarově a do značné míry i softwarově, takže jednotlivá zařízení jsou si hodně podobná. co jsem tak pochytil je, že HTC jsou bezproblémové a dneska i levné (kolem 6k), s výrobky ostatních firem jsou problémy při updatech.
ignorelist: kremrole a dezoláti
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Samsung bohužel vyfailoval co to šlo, změnil revizi základní desky (jiný NAND čip a kdoví co ještě) bez oznámení Microsoftu, proto došlo ke všem problémům (zdržení NoDo).

Nejlíp na tom je HTC a LG tuším. LG vede, to má MFG APP a dá se odemknout i beta Mango build pro sideloading aplikací. :twisted:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Tak já jsem odchovanec iPhonu, jenže toho jsem dneska rozflákal díky dlaždičkám a mokrejm nohám v kuchyni. Jde mi o to, jestli je možný natáhnout do mobilu ofiko release od MS bez těch serepetiček výrobce. Uninstall je až to poslední, co bych chtěl dělat.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Oficiální ROM je vždycky s těma pár aplikacema od OEM (maximum tuším 6 a 60MB) - ale ty se dají odinstalovat přímo ze systému a systém se chová, jako kdyby je nikdy neměl - natvrdo se odstraní ze systému. Stejně jako kdyby si flashnul ROMku od MS. (Po HR se znovu nainstalují samozřejmě.)

Serepetičky ala Android nebo WinMo tam HTC ani žádný jiný OEM dát NEMŮŽE - nemá na to ani SDK (NDK), ani by mu to MS nedovolil vydat. Je to pár odinstalovatelných aplikací.

Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

OK, díkes.
viktor123321
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od viktor123321 »

řekl bych to raději trochu zaobaleně, ale souhlasím s Mastodontem, např. zmíněné podnikatele prostě nezajímá nějaké nastavování, ladění apod.(Android) - od první chvíle co to mají v ruce to prostě má fungovat, nechtějí se s tím hodiny učit pracovat - musí to být blbuvzdorné

jinak opravdu NO Offense
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Tak jsem koupil ofiko cz distribuci Samsung Omnia 7 a musím říct, že je to perfektní systém. V porovnání s androidem je všechno unifikované UI působí hodně "lehce".
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Až bude přepínání aplikací budu spokojen. A až na marketu pude nakupovat a bude tam aplikace last.fm která bude umet scroblovat a taky offline navigace tak budu 100% spokojen :)
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

JJ, marketplace a navigačka mě taky dosti sejří. Každopádně mail klient je lepší než na iOS.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Xperiu Arc by som vyskúšal kôli tým Exmor blbinkám :) A dizajnovo tiež no.1
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“