Zdravím,
doteď jsem měl řešený internet tak že jsem v práci platil ADSL 8Mbit a ten si pomocí dvou nanostation 5tek posílal cca 400metrů vzdušnou čarou domů.
Teď mi ale v práci zvedli internet na 24Mbit (3MB/s) ale ty nanostation už mi pustí jenom něco kolem 12-16Mbitu takže přemýšlím čím to nahradit.
Existuje prý nějaká vyšší řada těch nanostation která by měla těch 24Mbitů dát ale nemám to potvrzené zda to opravdu projde a nerad bych do toho investoval a pak si pomůžu třeba jen minimálně.
Máte někdo nějaký typ za rozumné peníze co tam umístit aby to těch 24Mbitů vzšnou čarou 400m přímá vyditelnost zvládlo?
Díky
ADSL 24Mbit přes wifi
Moderátor: Don
- BananaYoe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: ADSL 24Mbit přes wifi
Nanostation M2/M5, NanoBridge, AirGrid ...
Mely by bohate stacit ty NanoStation M2, vem je na i4wifi.cz, kdyztak vratis
Nejdriv bych ale zkusil postelovat ty co tam mas ted (zmenit kanal, snizit/zvysit vykon). Ale o moc vic z nich asi nevyrazis...
Mely by bohate stacit ty NanoStation M2, vem je na i4wifi.cz, kdyztak vratis
Nejdriv bych ale zkusil postelovat ty co tam mas ted (zmenit kanal, snizit/zvysit vykon). Ale o moc vic z nich asi nevyrazis...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530