Náhrada za integrovaný Intel

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Odpovědět
hledalik
Nováček
Nováček

Náhrada za integrovaný Intel

Příspěvek od hledalik »

Zdravím,
dříve jsem zde ( http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=11&t=172002 ) popisoval svůj problém, ale nikdo neporadil a nepodařilo se mi nic vyřešit ani reinstalací Windows a nastavováním všeho možného, ani jsem nenašel řešení na stránkách Intelu. Už mě to dost štve, proto jsem se rozhodl, že bych byl ochoten dokoupit grafickou kartu namísto té integrované. Poradíte mi prosím s výběrem? Grafika by měla stát do 2000Kč, měla by být výkonnější než integrovaná a musí umět přenášet 7.1 zvuk. Pochopitelně, pokud by někdo věděl jak vyřešit můj problém s obrazem uvedený ve zmíněném článku a ušetřil mi tím peníze za nákup nové grafiky, tak mu budu opravdu vděčný. Příjde mi škoda nakupovat jinou grafiku, když vím, že i ta integrovaná umí pěkný obraz, ale teď ne a ne jej ukázat.

PS: Hry na PC nehraju, proto nepotřebuji velký výkon, zase ale nechci platit za něco, co by bylo stejně výkonné jako integrovaná grafika, kterou mám.
morke
Moderátor
Moderátor

Re: Náhrada za integrovaný Intel

Příspěvek od morke »

Myslím, že tato by měla stačit: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0BV4YY1328.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Náhrada za integrovaný Intel

Příspěvek od Jeltík »

A bude mít o hodně vyšší výkon, kdyby došlo na hraní :-)
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“