Alpha Protocol - akční špionážní RPG

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Alpha Protocol - akční špionážní RPG

Příspěvek od Vivec »

jo tak se to snažim hrát, obcházim nepřátele, který nejdou tak vezmu rukama zezadu, teď dělám tu misi na lodi a je to opruz, protože nakonci musim zabít tu ženskou a její dva kumpány a jde to pěkně blbě, pistol je zbraň úplně k ničemu na tužší nepřátele
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Pistol vie byt dost silna na bossov ked si nastavis priebojne naboje a pouzivas skill - retazova strela sa vola ak sa nemylim, a namieris ho na hlavu.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

Ja to projel cely jen s pistoli. Do zadny jiny zbrane sem skilly nedaval a dalo se to uplne v pohode. Jak rika MichiGen, ten skill Chain shot jestli si to pamatuju dobre je na bossy uplne super. Vsechno to naklikas na hlavu a je hotovo...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Jo, pistole je nejlepsi zbran ve hre. Nejen, ze ma chainshot, navic ma i tlumic, da se s ni mirit i z krytu bez nutnosti se vyklanet a hlavne ma uspavaci munici, takze ji pouzijete i kdyz ji netrenujete (pokud teda nezabijite chudaky policisty :) ). Navic jsem doted nepochopil tu specialni strelbu u utocne pusky. Co to jako ma delat ten zamerovaci kriz?
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Stlacis prave tlacitko a automaticky by si mal zamierit na najblizsi ciel, podla mna je to celkom k nicomu. Mozno s gamepadom na konzolach je to vyhoda, ale s mysou s ktorou okamzite zamierim kam chcem vcelku zbytocnost.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Aha, dik. A souhlasim, take mi to prislo k nicemu. Zejmena v porovnani s chain fire.
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Ako dopadnu situacie ked hrate za naozaj zleho agenta, btw dialogy s Madison :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=VUydx57t ... re=related

EDIT:
Paul píše:"Asshole"

"Bitch"

:-D
:lol: :lol: Jj, len tak nenapadne a pomedzi zuby.
Naposledy upravil(a) MichiGen dne úte 13. črc 2010, 13:51, celkem upraveno 1 x.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

"Asshole"

"Bitch"

:-D
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Alpha Protocol jsem zkušil a šlo to rychle pryč. K mému docela nemilému překvapení, nutno říct..

Osobně totiž nemám vůbec rád časově limitované akce (puzzly a zejména dialogy) a zbytečně těžké bossy. A to už vůbec nehodnotím technickou nedotaženost a nedoladěnost.

Mass Effect 2 je dle mého názoru (a pro mě) mnohem přístupnější a také zábavnější a dotaženější. Ale asi už jsem více mainstream a méně hardcore :)). Alias stárnu .. . :)).
show must go on..
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

shadow píše:Alpha Protocol jsem zkušil a šlo to rychle pryč. K mému docela nemilému překvapení, nutno říct..

Osobně totiž nemám vůbec rád časově limitované akce (puzzly a zejména dialogy) a zbytečně těžké bossy. A to už vůbec nehodnotím technickou nedotaženost a nedoladěnost.

Mass Effect 2 je dle mého názoru (a pro mě) mnohem přístupnější a také zábavnější a dotaženější. Ale asi už jsem více mainstream a méně hardcore :)). Alias stárnu .. . :)).
Teda neuraz se, ale to jsi rovnou mohl napsat Nemam rad hry u kterych musim premyslet, kde nestaci jen na vsechno klikat a vsechno postrilet.

Jinak nechapu, jak si predstavujes treba hackovani PC. Jako ze k nemu prijdes a mas na to cely den? U tech dialogu je to diskutabilni, mne zase pak prislo, ze to alespon odsejpa. V realu take cekas 5 minut, nez nekomu odpovis na dotaz? A uz vubec nechapu "zbytecne tezke bossy". Ani na nejvetsi obriznost jsem se zadnym nemel problem.

Vidis, podle mne je ME2 s*cka pro desetilete haranty. A to jsem cetl, ze stejnou cestou se vyda Dragon Age 2. Holt mi nakonec nezbyde, nez zase nakoupit par her na gog.com...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Svým způsobem máš pravdu, já se už se chci u her hlavně odreagovat a to pokud možno bez nějakého extra stresu a ano, snad i přemýšlení. Toho všeho mám dost v normálním, běžném pracovním a osobním životě. Hard-core titulů jsem odehrál už za svých skoro 30 let více než dost .. a nemám ani už čas na nějaké opakované loady, zdržování atd.

Jinak, pořád to je jenom hra a stejně jako film, ani hra nemusí být 100 % virtuálním ztvárněním reality. Ostatně.. pak by to nebyl .. útěk od reality :))...

Takže ano, očekávám ... ve hře ...na hackování neomezeně mnoho času a stejně tak na dialogy.

Pokud jde o bossy, tak se přiznám, že to není na základě mé zkušenosti, protože k žádnému jsem se nedostal, protože ještě než jsem se k němu mohl dostat, tak jsem se s AP rozloučil... nicméně jde o věc, která je kritizována v řadě recenzí a já nemám důvod jim nevěřit a neměl jsem důvod jim nevěřit... i proto, že vlastně nemám rád žádné bossy, akorát zdržují v plynulém gameplay.

A právě v tom ME2 všechno krásně a plynule odsejpá, v intenzivním, takřka filmovém sci-fi zážitku, a to s dosud vydanými DLC po více než circa 60 hodin.. co více si přát.. no.. každý prostě v danou chvíli života vyhledáváme něco jiného .. tedy já dnes asi už něco více casual ..
show must go on..
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Aha, tak ac podobneho veku, nazor mame uplne jiny... ME2 je podle mne totalni shit, delany pro male haranty co sedi pred televizi u debilni konzole. A o DLC nema cenu ani mluvit, jedne pi*ovina vetsi nez druha, treba Hammerhead. Chtit hrat arkadu z 80. let, nemusim vyhazovat litr za hru.
Proto pro mne byl AP osvezenim. Hra, kde jsem se opravdu vzil do role tajneho agenta, kde na mem bleskovem rozhodnuti opravdu zalezelo. A hlavne, kde zalezelo na tom, co reknu. Ne jako v ME2, kde jedine, na cem za celou dobu zalezi je, jestli znicite nebo si nechate tu zakladnu Reaperu/Collectoru.

P.S. Na recenze uz dost dlouhou dobu nedam. Bud je pisi predem zaplaceni "recenzenti" nebo naopak lide, co neumeji hrat. Napsat k realisticke valecne strategii Men of War, ze je tezka, protoze se snazi byt co nejvic realisticka muze jen opravdovy trotl :)
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Sakra a co mám dělat já, kterému se líbil ME2 i AP ?!

Čemu mám nadávat já?! :lol:
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Paul píše:Sakra a co mám dělat já, kterému se líbil ME2 i AP ?!

Čemu mám nadávat já?! :lol:
Hehe, tak to nevim :-) Pozor, mne se ME2 taky libil, jen se to nemelo jmenovat ME2 a nebyt ze stejneho universa, nebo to mel byt prvni dil. Proste jsem neprekousnul ten rozdil mezi 1 a 2.

Jinak Alpha Protocol jsem doporucil znamym a vesmes je hodnoceni kladne. Vetsina se se mnou shodla, ze alespon jedno mesto navic by bodlo, je to opravdu dost kratke. Kazdopadne nejake pokracovani by bodlo. Mohlo by to zacinat treba tim, ze na tu lod nekdo zautoci a Mike uz v tom zase lita :D
Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hydr0gen »

Dohráno minulý týden. Posledního bosse (v mém případě Westridge) a i pár bossů před tím jsem dal v pohodě chain-shotem s pistolkou s průraznýma nábojema - až překvapivě easy :). Nicméně můj první boss (Marburg v Římě) byl pro mě tenkrát xtra tuhej - dal jsem ho asi na 10+ pokusů (skilloval jsem hlavně pistolku a stealth a max.pár bodů v puškách, což proti němu bylo dost na pr...no dost nepraktické :)).

Nicméně musím říct, že motivovanej hrát to znova úplně nejsem...
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Tak na steame mame Alpha Protocol za 4.99€ (cena pizze + kofola) :)
Urcite ta hra nesadne kazdemu, no za tak smiesnu cenu je hriech ju nevyskusat.

Ked uz nic ine tak je to hra ktora spolu s Witcherom 2 nema konkurenciu v nelinearite pribehu, vztahy s postavami, system karmy, inovativny system dialogov a paradna spy atmosfera. Ja som AP presiel 3x a chystam sa niekedy v buducnosti to prejst urcite este aspon raz a to uz nieco o znovuhratelnosti hovori :) . Ta hra ma dost nedostatkov, no ked sa clovek zamiluje do jej charizmy tak jej takmer vsetko rad odpusti. Aspon taky je moj pripad.
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Tak za 5€ to beru :) Sice jsem to už hrál ,ale je to pecka.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Mirek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek1 »

Vidis, podle mne je ME2 s*cka pro desetilete haranty. A to jsem cetl, ze stejnou cestou se vyda Dragon Age 2. Holt mi nakonec nezbyde, nez zase nakoupit par her na gog.com...
Tady si zasloužíš +1
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“