Zdravím,
mám problém s kolísáním připojení k internetu.
Jedna se o to, že nyní nejsem a nebudu dlouho doma, kde frčí internet uplně skvěle, ale nyní jsem totiž v jedne budově, kde je wifi net a je zde problém s kolísáním připojení (jak v noci tak ve dne) - je to nezávislé na zatížení sítě a signál mám perfektní.
Rychlost netu 20Mb/s, ale velmi často se stane a taky stává, že se připojeni jakoby přetíží a internent spadne na nulu (ale jen na pár sekund, a potom zase frčí naplno).
Pro posilani emilu a malých objemu dat je to naprostá paráda, ale pokud chci treba na Uloz.to uploadnout 2GB (nebo 700MB) dat, tak to vetsinou tak ve 3% uploadu spadne a upload se zasekne (tedy ukončí).
Na upload na Uloz.to pouzivam i program Uloz.to File Manager 1.2 (který je sice rychlý, ale taky se v něm upload zasekne). Potom se musí upload restartovat uplně od nuly (takže pořád dokola restart a bez pozitivniho vysledku).
Neznáte tedy někdo nějaký software, pro upload hlavně na Uloz.to, který si poradí i s nestabilním připojením k interentu?
Jsem fakt v nouzi - nemuzu tam upnout vubec nic...co mám dělat?
Stahování z Uloz.to je v pohodě - to když se kousne, tak stačí dát pokračovat ve stahování a vše se na sebe pěkně naváže - ovšem u uploadu to tak možné není)
Nestabilni net - upload na Uloz.to padá - Program pro pomoc?
Moderátor: Don
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
- ttx
- Začátečník

-
Re: Nestabilni net - upload na Uloz.to padá - Program pro pomoc?
V akej norme je to wifi? Na 20Mbps bez nejakych zakolisani by si potreboval uz N-kovu wifi.
- KOFis
- Mírně pokročilý

kdyz je to cizy wifi tak ji asi ty nebudes moct opravit. Doporucuju rozdelit soubor rarem na 10-20 mensich souboru a ty pak uploadovat po jednom. pripadne to nahodit na ftp kde muzes preruseny upload obnovit a vypadky ti nevadi ~ FTP server si musis sehnat, free nebo u nekoho zaridit (staci verejna IP a program pro FTP server, treba caesarFTP).
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
ttx:
O typuz wifi zde nemam ani paru. Jedine co vim a vidim, jakou rychlosti to sosá a upuje. Nic vic nevim a ani nemam moznost zjistit.
KOFix:
Deleni souboru na mensi velikosti absolutne nprichazi v uvahu. Mám k tomu duvody a nejen vuci sobe ale i ostatnim zajemcu. Chci to jednotne proste v jednom souboru (RARU).
Doma to tam delam normalne bez jedineho problemu, ale tady na teto siti ten prenos nejede stale na 100%. Sila signalu na to nema vliv. FTP servery jsou placeny a datove omezeny a navic to je pro jine uzivatele nezvykle a tudiz to takhle rozhodne resit nechci.
Nejidealnejsi pro vsechny uzivatele je proste jen to Uloz.to, jenomze u me je jen problem s tim nestabilnim pripojenim netu, takze jsem to chtel vyresit nejakym programem, který dokáže ty mezery v pripojeni jakoby preklenout a sam je automaticky navazat, aniz bych o tom já jakou uživatel vedel. Skousel jsem to 4mi programy a je to porad uplne stejne.
dneska už jsem pomoci toho Uloz.to File Manager 1.2 upnul cca 400MB a myslel jsem že už to valí v pohoi, no ale spadlo to.
O typuz wifi zde nemam ani paru. Jedine co vim a vidim, jakou rychlosti to sosá a upuje. Nic vic nevim a ani nemam moznost zjistit.
KOFix:
Deleni souboru na mensi velikosti absolutne nprichazi v uvahu. Mám k tomu duvody a nejen vuci sobe ale i ostatnim zajemcu. Chci to jednotne proste v jednom souboru (RARU).
Doma to tam delam normalne bez jedineho problemu, ale tady na teto siti ten prenos nejede stale na 100%. Sila signalu na to nema vliv. FTP servery jsou placeny a datove omezeny a navic to je pro jine uzivatele nezvykle a tudiz to takhle rozhodne resit nechci.
Nejidealnejsi pro vsechny uzivatele je proste jen to Uloz.to, jenomze u me je jen problem s tim nestabilnim pripojenim netu, takze jsem to chtel vyresit nejakym programem, který dokáže ty mezery v pripojeni jakoby preklenout a sam je automaticky navazat, aniz bych o tom já jakou uživatel vedel. Skousel jsem to 4mi programy a je to porad uplne stejne.
dneska už jsem pomoci toho Uloz.to File Manager 1.2 upnul cca 400MB a myslel jsem že už to valí v pohoi, no ale spadlo to.
- KOFis
- Mírně pokročilý

pokud pro tebe zadna alternativa neprichazi v uvahu, budes muset uploadovat jen doma. zadny program pro uloz.to neznam.
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
No...takže mám smůlu no...KOFis píše:pokud pro tebe zadna alternativa neprichazi v uvahu, budes muset uploadovat jen doma. zadny program pro uloz.to neznam.