The Witcher 2: Assassins of Kings - o hře jako takové
Moderátor: Baneshee
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: The Witcher 2: Assassins of Kings - o hře jako takové
Googloval sem a je to ubersamplingem.Navic sem si nemoch vybrat jestli mu dam praseci veci a nebo ty z ty prisery.Dal sem mu automaticky z prisery a on to prokouk a musel sem s nim bojovat....
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ten souboj s lethem to ma bejt jako vtip nebo co to ma znamenat?to se neda dat...
Porad se kreje pouziva znameni a 3x do me sekne a sem mrtvej...
dobrej vtip.
Porad se kreje pouziva znameni a 3x do me sekne a sem mrtvej...
dobrej vtip.
- Frostys
- Začátečník

-
Musíš se asi holt snažit 
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ten suboj sa zo zaciatku zda velmi tazky, ale treba len sledovat Lethov styl boja a podla toho utekat a utocit. Ak ma na sebe QUEN znamenie tak zdrhat dokial nevyprcha, alebo zautocit a uskocit, a toto opakovat az dokial nebude zranitelny. Potom ked sa na Geralta vrhne spravit okolo neho kotul a sekat ho do chrbta.
Videl som na youtube videa kde to presli takym lame stylom ze do Letha stale iba hadzali petardy a diky ale to mi pride take dost trapne a lacne pokazit si tym suboj.
Videl som na youtube videa kde to presli takym lame stylom ze do Letha stale iba hadzali petardy a diky ale to mi pride take dost trapne a lacne pokazit si tym suboj.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Souboj(e) s Lethem jsou úžasná část hry!
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Znova si čtu skvělý předobjednávkový komix od Xzone a ptám se...co kua dál? Ví někdo, kam příběh komixu zapadá, jestli na něj někdy budě něco navazovat (ať už další komix nebo DLC), nebo je jen takové plivnutí do vody? 
EDIT: Kdyby to někoho zajímalo, psal jsem do Comgadu a naspal Mondy, že o překladu a vydání jednají!
EDIT: Kdyby to někoho zajímalo, psal jsem do Comgadu a naspal Mondy, že o překladu a vydání jednají!
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak dohrano.
Moje dojmy:
Pripada mi, ze 3 kapitolu nekdo nasilne utnul a rychle sesmolil konec hry..Hra by si zaslouzila 5 kapitol.
Hra je na zacatku hodne tezka,tak ke konci smesne jednoducha.Drak mi snad ani nedropnul qeen a stacilo do nej pokazdy 3x silne seknout..Stejne tak letho pri 2 souboji mi ubral cca 10% HP.
Hru si projedu znova, protoze co sem pochopil ma uplne rozdilnou 2 kapitolu
Hra podle me neni lepsi nez jednika hlavne kvuli jen 3 kapitolam a je da se rict bez konce.
Moje dojmy:
Pripada mi, ze 3 kapitolu nekdo nasilne utnul a rychle sesmolil konec hry..Hra by si zaslouzila 5 kapitol.
Hra je na zacatku hodne tezka,tak ke konci smesne jednoducha.Drak mi snad ani nedropnul qeen a stacilo do nej pokazdy 3x silne seknout..Stejne tak letho pri 2 souboji mi ubral cca 10% HP.
Hru si projedu znova, protoze co sem pochopil ma uplne rozdilnou 2 kapitolu
Hra podle me neni lepsi nez jednika hlavne kvuli jen 3 kapitolam a je da se rict bez konce.
- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Head, víceméně souhlas. Je to hlavně celkově zmatený, najednou se tam vyvrbí 20 postav a celkově není jasný co kdo vlastně chce a proč (viz."hlavní padouch" - jeho motivaci moc nechápu). Kdo nečetl ságu musel být podlě mě úplně v háji, jak to metá jména jakoby rychlej než mág z dragon age II firebally (tzn.hodně rychle:)).
Jinak já neodolal a jedu to podruhý, už v první kapitole jsou některý odlišný volby vidět a stojí to za to. Stáhl jsem z witchernexus.com 2 módy - Better Combat a Complete Equipment Overhaul - zkus taky a uvidíš, pak by to nemělo být tak easy (u toho BC doporučuju základní, nikoliv "experienced witcher" verzi, on je pak prolog po patchi na normal až moc jednoduchej).
Jinak já neodolal a jedu to podruhý, už v první kapitole jsou některý odlišný volby vidět a stojí to za to. Stáhl jsem z witchernexus.com 2 módy - Better Combat a Complete Equipment Overhaul - zkus taky a uvidíš, pak by to nemělo být tak easy (u toho BC doporučuju základní, nikoliv "experienced witcher" verzi, on je pak prolog po patchi na normal až moc jednoduchej).
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Skoda ze ty mody nejsou v cestine.Takhle vubec netusim co ty talenty delaj.Sou tam spatny popisky...
Jinak hraju na HARD s tema modama a je to dost jednoduchy.Sem v prvni kapitole.
Jinak hraju na HARD s tema modama a je to dost jednoduchy.Sem v prvni kapitole.
- Vanilii
- Nováček

-
Můžete mi někdo poradit, jak spívat Sukubovi ("S tlukoucím srdcem")? Marigold se mi tam snaží už asi 10 minut a on pořád nikde...
Díky
Díky
- Luksa
- Nováček

-
skusaj vsetky kombinacie
ja som to tak spravil, ale myslim ze ked das meno questu do googlu tak ti navod najde...
- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hele jedu po druhý a vůbec jsem v první kapitole nedostal quest "Vůně kadidla"/"Scent of Incense". Mám dojem, že tenhle quest začíná sám od sebe skriptem, kdy mě někdo osloví a to se právě nestalo. Měl někdo stejný problém?
- Nerboard
- Začátečník

-
Nikto ta neoslovi ten quest sa berie tam jak ten cloviecik predava kadidla ked s nim pokecas tak bud sa porozpravas s tou zenou co stoji naproti obchodu alebo pod bordelom tam stoji jeden chlapik teraz neviem jaky quest to je.
- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Už jsem to našel, musí se promluvit s týpkem v přístavu na molu, je trochu schovanej. Ženská před obchodem se právě objeví až pak.
edit: A Letho na hard - check!
edit: A Letho na hard - check!
- petricek
- Nováček

-
ahoj mohl bych se zeptat kde najdu cedrika v závodu o cas zatim sem chodil po krvavich stopach ale nasel sem jen par lidi ale ne cedrika
predem dekuju
predem dekuju
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
zle si hľadal a možno si pár krát prehol inú stopu ako krv 
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- petricek
- Nováček

-
uz to hledam cca 2 hod a furt nic uz me to fakt zacina sra* prosim poradte mi kde je 
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Musíš jít po krvavích stopách. On tak leží/sedí na zemi v tom lese a drží si krvavou ránu. Řekne ti pak ještě před smrtí pár věcí
Jen se chci zeptat nevíte náhodou jestli vyjde i zaklínač 3 či jestli vyjde příštím rokem? Je to fakt pecka hra která mě bavila i když mě někdy řádně naštvala ,ale fakt nejlepší RPG co jsem zatím hrál
Jen se chci zeptat nevíte náhodou jestli vyjde i zaklínač 3 či jestli vyjde příštím rokem? Je to fakt pecka hra která mě bavila i když mě někdy řádně naštvala ,ale fakt nejlepší RPG co jsem zatím hrál
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to by bolo slušne rýchlo
medzi 1 a 2 sú tuším 3 roky
medzi 1 a 2 sú tuším 3 roky
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Aha. No to je řádná doba. To dřív zapomenu ten příběh 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1