Battlefield Bad Company 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Trewis
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield Bad Company 2

Příspěvek od Trewis »

Mirek tak ja tu hru hral na PS3 a je to bomba hra cez Headset komunikovat z hracma a je to fakt zabava ci si lvl 5 alebo 50 tam zas az tak neni ked je hrac sikovny tak nema problem rad sem hraval Hardcore kde stacilo par zasahu a uz bylo po nem.Hlavne sa vedet pohybovat po mape.
G19:DD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od G19:DD »

Bez_n1ck píše:Tak aspoň napiš jak ... pro příští generace.
Je naprosto jedno, co tam dáte. Doporučuji začít písmenkem a za něj dát nějaké 2-3 číslí a potom nějaké písmenko. Musíte vzít v úvahu, že už je tam 50 miliónů účtů, takže né všechno funguje tak, jak má.
]Club HD5970 2GB DDR5 , I7 930 3,33 GHZ, GIGABYTE EX58-UD3R, 6GB RAM OCZ, HAF 922, 1000W CORSAIR, LG CH08LS Blu-ray, Roccat Kone V2, Logitech G19 gaming keyboard, 26" LCD ASUS VW266H
Mirek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek1 »

Salut,
Lze nějak deaktivovat účet,který sem si založil pro hraní MP?hry se asi zbavím.Mno podle možností..díky.
meca
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od meca »

Mirek1 píše:Salut,
Lze nějak deaktivovat účet,který sem si založil pro hraní MP?hry se asi zbavím.Mno podle možností..díky.
ucet imo ne, je to svazane s tvym EA accountem, jedine co jde smazat je postava (soldier)
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Trewis píše:Mirek tak ja tu hru hral na PS3 a je to bomba hra cez Headset komunikovat z hracma a je to fakt zabava ci si lvl 5 alebo 50 tam zas az tak neni ked je hrac sikovny tak nema problem rad sem hraval Hardcore kde stacilo par zasahu a uz bylo po nem.Hlavne sa vedet pohybovat po mape.
Hele hrals to jen na ps3?
Nebo mas srovnani hrani na ps3 a hrani na pc? Me to z videii na konzolich prislo jednak tezsi v tom smyslu, ze se hure/pomaleji pohybuje po mape. A jednak lehci v tom, ze na nejake mireni se tam moc nehraje - proste hlava nekde v zamerovaci, bum headshot.

I kdyz nez ja si koupim konzoli tak to uz bude venku B3 :)

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Nevyšel zase nějakej patch, punkbuster nebo jiná konina? Updater teda nic nevyhledá, ale já se nemužu už druhej den lognout na účet.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

mel jsem stejnej problem a pomohla zmena hesla EA uctu
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Musím říct, že lepší FPS jsem nehrál. Sice je to o nervy, když vás sejme někdo 10x po sobě sejme někdo, koho nevidíte.. Každopádně měl jsem možnost hrát s lidma, co jeli jako tým a je to solidní zážitek.
Mirek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek1 »

Mastodont:Mluvíš o SP?..to si pak ale sundej ty růžový brejle.Já to v čera dohrál a hra mne může políbit prdel.Větší odpad sem neviděl.
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

SP by mě u takové hry ani nenapadlo hrát :)
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

^^Asi tak :)

Mluvím samo o MP.
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

Tak jsem si hru koupil na steamu i s vietnamem asi za 270 kč a je to docela dobré, ale mám jeden problém, vždy tak do 15 minut při mp mi zamrzne komp, samozrejmě sem zkoušel dávat oc procáku a grafárny dolů, starší ovladače a nic, vždycky to zamrzne, i zvuk se sekne a takže jen tvrdý restart :X teploty na procáku do 70 a na grafárně kolem 75.. v žádné jiné hře to nedělá, crysis, metro, fear 3 atd..
^Paja^
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ^Paja^ »

icebosss píše:Tak jsem si hru koupil na steamu i s vietnamem asi za 270 kč a je to docela dobré, ale mám jeden problém, vždy tak do 15 minut při mp mi zamrzne komp, samozrejmě sem zkoušel dávat oc procáku a grafárny dolů, starší ovladače a nic, vždycky to zamrzne, i zvuk se sekne a takže jen tvrdý restart :X teploty na procáku do 70 a na grafárně kolem 75.. v žádné jiné hře to nedělá, crysis, metro, fear 3 atd..
pokud to dela jenom v MP tak je nejspis problem v radoby anticheatu punkbuster ktery je vytvorem bandy neschopnych telat z evenblance kteri ho uz dlouho dobu nejsou schopni uvest do takove podoby aby nezpusoboval problemy lagy/pady a dalsi podivne chovani cele hry natoz aby snad dokazal zachytavat alespon neake cheaty ... welcome on battlefield soldier !
Intel 5820K@4.6Ghz | Asus X99-A | MSI GTX 1080Ti Gaming X | 32GB DDR4 Corsair 2400Mhz | Creative Soublaster Z | SSD Samsung 850PRO 1TB |NZXT H440 + 875W Thermaltake toughpower XT | Logitech G400s@Icemat 2nd edition blue | 23" 120Hz Dell Alienware OptX + 23" IPS Dell P2314H| Windows 10 Pro 64-bit
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

hele, nevím jestli to dělá jen mp, dneska půjdu zkusit zapařit singláč a uvidím.... jinak, ještě u toho balíčku v steamu byl nějaký Specact Kit DLC, to se ještě musí nějak aplikovat, či ho už mám přímo ve hře?
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Musis pouzit kod (redeem) ve hre. Vetsine lidi se to ale nejak posere, takze to potom musis vyresit na online podpore ea (zabere to cca. 5 minut). Me se to stalo taky..
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

Tak u SP mě komp nezamrzne, tak ted co, nová instalace os? Jinak tohohle kitu tam redeem kód nemám, jen samotný hry a vietnamu.. řeší se to u EA podpory nebo u steam, kde jsem to kupoval?
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

aktualizuj si punkbuster
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

tak na EA řekli, že mám kontaktovat steam :D
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Já zadal köd ze steamu do hry a DLC nikde, tak jsem napsal na ea a na live chatu mi to aktivoval.
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

já právě ani ten kod nemám, mam psaný jen dlc a kódy pro samotnout hru a vietnam... zkusím napsat na steam support jestli něco vyřeší

Tak to dělá pořád, punk buster aktualizovanej... prostě zásek a konec, můžu reset kompu.,. jedině pak zkusit reinstal no, jestli to pomůže
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“