Grafika ovladače-problém

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Odpovědět
ketos
Začátečník
Začátečník

Grafika ovladače-problém

Příspěvek od ketos »

Zdravím,
Potřebuji poradit.Mám grafiku 9600 GT.Po nainstalování nových ovladačů se mi neustále stává,že z ničeho nic mi ztmavne obrazovka,znovu naskočí a ukáže se nějaký problém(viz. obrázek).Stává se mi to jak u surfování na netu tak i u filmů.Zkoušel jsem ovladače přeinstalovat,nainstalovat starší verzi,ale nic nepomáhá.Nevíte někdo čím to může být? :sad:

Obrázek: http://imageshack.us/photo/my-images/84 ... asdeo.jpg/
ToxicTears
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Grafika ovladače-problém

Příspěvek od ToxicTears »

Klasická chyba kdy odešla grafická karta. Bohužel, můžeš zkusit nějaký hry nebo zátěžový test a pokud to bude pořád padat tak je jasný. Maximálně můžeš zkusit grafickou kartu na jiném PC a nebo reinstall systému, ale na 90% je grafická karta v pytli.

Mezi námi, kdo pořád nadává na ovladače od ATi. Zde klasický důkaz do dělají u nVidie. Omlouvám se za FLAME.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
ketos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ketos »

Tato chyba se mi ukazuje pouze když surfuju na netu(google chrome) a nebo pouštím filmy(KMPlayer) u her ( Cs 1.6,SC2) se tento problém nevyskytuje.Jakým programem bych měl odzkoušet grafickou kartu?
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Zkus tam vrátit nějakou starší verzi ovladačů. Ne vždy platí že nejnovější = nejlepší.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
sisikar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sisikar »

Mne hento ukaze ked OC grafiku. Bud ti to nezvlada zakladne takty a je karta ako sa pisalo vyssei v pytli, alebo ak mas OC tak daj default takty.
CPU: AMD FX-8320 (4.5GHz@1,464v) + Gelid Tranquillo Rev.2 (CM JetFlo 120mm); MB: ASUS M5A99X EVO R2.0; RAM: 2x4GB Kingston HyperX Fury DDR3 1600MHz; GPU: Gigabyte R9 280X OC Windforce 3X (GPU : 1100MHz / MEM : 6000MHz); HDD: Western Digital Blue 500GB; PSU: Corsair TX650 V2; Case: Cooler Master Elite 371 ( TOP: 2x AC F12 120mm, FRONT: 1x CM SickleFlow 120mm Red LED, BACK: 1x CM 120mm); OS: Win 7 Pro 64-bit
ketos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ketos »

Odinstaloval jsem ovladače a od kámoše nainstaloval rok a půl staré ovladače a vypadá to,že v tom byl problém.Sice nevím proč novější ovladače mi v tom dělali takovej bordel,ale už to řešit nebudu.Dík za rady :)
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“