Za toho primitiva tam maju uz OBRa, ale je pravda, ze flankerovi anglictina moc nejde a preto cita tolko zahranicnych recenzii
P.S. dufam, ze tvoja anglictina je na pokrocilej urovni ked uz kritizujes druhych.
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Coze? Jak si na tohle prisel? Nepletes si to s CF 6970?No prave vetsina lidi takhle uvazuje,to ti muzu garantovat.Viz DOC a sestavy 2,8Ghz X6 s 6970.Na tu nestaci ani 5GHz 2600K, natoz X6 na def...

Nevyplati to vim ,ale dulezite je ze platforma ma budoucnost (ne jak 1156) a je tam moznoct pozdejsiho upgradu ,zvlast pokud vyjde i nejake to setijadro.THANATOS píše:Hladis ako som vravel tebe a ostatnym, ktori maju SB sa to neoplati aj keby bolo BD lepsie.
IB das do toho, ale pochybujem, ze vo vykone bude taky skok ako bol na SB a tie 3d tranzistory budu pouzite asi len pri cache a nie pri celom cipe ale kto vie ci je to pravda a link tiez neviem dat, neviem si spomenut kde som to cital.
Ja si myslim, ze na IB sa ti tiez neoplati prejst, viac ako 4 jadra Intel neplanuje.

Flankere kdybych mel vyjmenovat kolik a jakych pocitacu mam tak bych napsal hodne dlouhy prispevek. Od nejstarsich po ty nejnovejsi vcetne sbirek grafickych a zvukovych karet. Ty tri jsou pouze pracovni. Projde mi rukama vcelku nezanedbatelny pocet HW a muzu porovnavat. Nezajimaji me nejake pochybne testy na netu a vetsinou vychazim z vlastnich zkusenosti ani se uz nijak moc aktivne neangazuju na forech.flanker píše:měl jsem toho a mám i mnohem víc v rukou....nepoznám rozdíl v běžném užívání. Konverze 100 fotek do jiného formátu a velikosti je otázkou pár desítek sekund, v tom třeba nevidím problém. Rendery však trvají i v domací sféře nadšenců třeba 10 a více minut. Pro zajímavost větší část HW, co mám v bydlišti v Brně. Něco málo potom mám ještě u rodičů, když tam občas zajedu (včetně dvou kompletních PC sestav).Hladis píše:Tak mam tyto stroje postavene na I7-2600K + i5-750 + i7-920. Zpracovani videa, fotek ,aplikace filtru ,archivace dat, tvorba umeleckych alb atd... Vse kupovano v dobe uvedeni a nahrazovano z C2D-Q. I pri vetsi cene platformy se investice vrati vcelku rychle s dobrou usporou casu a tim vice zpracovane prace. Jediny slusny kousek od AMD s kterym jsem byl vcelku spokojen je x6 ,ale nemel jsem duvod ho kupovat neb provozni vlastnosti a sila po OC nedosahuje urovne kusu od Intelu. Pri bezne praci ve Win (Internet, videa....) rozdil mezi AMD a Intel nepoznate ,ale jakmile se dostanem do mnou oblibenych hernich zanru jako MMO, Strategie....ci pracovnich aplikaci ,tak bohuzel. AMD by melo u me sanci jen pokud by Bulldozer vysel v lednu a prevedl dobry vysledek proti SB. Nyni je to naprosto pase.
http://www.youtube.com/watch?v=UmRuwguXsn0

Toto som pocuval aj pred 1-2 rokmi, naco 4 jadro silnejsie 2 jadro staci a kde sme teraz, clovek potrebuje 4 jadra a kto ma len 2 dost casto musi prechadzat na novsie.Me se tedy vice libi pristup Intelu se silnymi jadry nez pristup AMD jelikoz v drtive vetsine aplikaci pro normalni lidi ted i v budoucnu postaci silna 4 jadra.

Je vidět, že to tady OBR pozorně sleduje.....THANATOS napsal...
Za toho primitiva tam maju uz OBRa.....

ono stačí aj 2 jadro len to musí byť intelTHANATOS píše:HladisToto som pocuval aj pred 1-2 rokmi, naco 4 jadro silnejsie 2 jadro staci a kde sme teraz, clovek potrebuje 4 jadra a kto ma len 2 dost casto musi prechadzat na novsie.Me se tedy vice libi pristup Intelu se silnymi jadry nez pristup AMD jelikoz v drtive vetsine aplikaci pro normalni lidi ted i v budoucnu postaci silna 4 jadra.
K tomu BD, ja si pozriem aj tu cenu a potom sa rozhodnem ci je to fiasko alebo nie.

Ze zrovna Obermaier poucuje druhych o tom ako sa ma chovat dospely clovek. Mal by sa zhlboka nadychat Alpskeho vzduchu a s cistou hlavou poziadat psychiatra o profesionalnu pomoc.BROS píše:Je vidět, že to tady OBR pozorně sleduje.....

720BE nebyl špatný CPU, vzhledem ke své ceně, ale srovnávat ho s E8400 je trochu nefér, protože Heka přišel až o rok později a hry se opět trochu posunuly směrem k multithreadu, stejně ale po OC na tom nebylo E8400 tak zle.ArgCZ píše: ale i v dobách 45nm Core2 to nebylo tak jednoznačné po příchodu 45nm AMD CPU, třeba Heka byla po příchodu jedním z nejoblíbenějších herních CPU, hlavně tedy X3 720BE, E8400 který mu konkuroval byl snad téměř ve všem horší a mohl bych pokračovat.

nikde som nehovoril(nepisal), ze ste zly zdroj alebo dobry, hovoril som, ze ste nespolahlivy a ci mozete byt zdrojom nazvany, ked tak casto menite nazory nehovoriac o vasom vrelom vztahu k AMD. Ci je pravdivy alebo nie velmi sa mi pacil vysledok vo wPrime, nic to ale nemeni na fakte, ze BD kupovat nebudem.OBR je prilis nespolahlivy zdroj ak sa da tak nazvat.

sorry mal som to upresnit, myslel som tam len hry, lebo vela ludi davalo hry ako jeden z dovodov preco ist do SB a v poslednom case asi najviac tam narasta pocet potrebnych jadier.ono stačí aj 2 jadro len to musí byť intel
čo sa týka MT , programi čo sa teraz vynášajú do neba už multicore systémy podporovali v dobách ked mal HD veľkosť dnešnej ram, a nové pribúdajú iba veľmi liknavo, slušne povedané HW je daleko pred SW
dalšia vec, ako bude BD hodnotený bude dosť c moc na výhodu nebude, vid napr záležať aj od toho ako sa mu povedie v hrách