Zdravím, mám multifunkci HP Photosmart B109n-z která je přes WiFi připojená do sítě, na PC naistalovany ovladače avšak tiskárna po cca 3 - 4 týdnech z počítače "zmizí" a musí se znovu naistalovat.
Na stránkách HP jsem našel aktualizaci pro 64bit Windows 7 tak jsem ji stáhnul ale napíše mi to že cituji:
" Tato aktualizace nepodporuje žádné ovladače zařízení společnosti HP, která máte ve svém počítači. Tuto aktualizaci softwaru nepotřebujete."
Mám právě Windows 7 Ultimate 64bit tak by mě zajímalo proč to nefunguje a jestli někdo neví jak tento problém odstranit, už mě to totiž vážně s*re.
Díky
síťová tiskárna "mizí" z počítače jak to vyřešit ???
- rastaman
- Nováček

-
- wallot
- Středně pokročilý

-
Re: síťová tiskárna "mizí" z počítače jak to vyřešit ???
nemas nahodou na tiskarne nastaveny DHCP? to vypada ze ano a to co ji prideluje IP adresu ji meni. Bud nastav rezervaci IP adresy nebo ji pokud to jde primo na tiskarne nastav natvrdo. taky jsem to resil u sve HP tiskarny ikdyz teda standardni sitove ale to by melo byt jedno
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- rastaman
- Nováček

-
Re: síťová tiskárna "mizí" z počítače jak to vyřešit ???
No ono to bude možná i trochu jinde, mám doma 2 počítače a děje se to jenom na tomto ze kterého píšu. Na tom druhém to jede uplně vpohodě.
EDIT: ještě se zeptám kde toto přenastavím ?? Dostal jsem se do webového rozhraní tiskárny, něco jako když sem připojen do routeru ale nikde nic nevidím o položce DHCP
EDIT: ještě se zeptám kde toto přenastavím ?? Dostal jsem se do webového rozhraní tiskárny, něco jako když sem připojen do routeru ale nikde nic nevidím o položce DHCP