Počítač nechce naštartovať, niečo odišlo

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
native
Nováček
Nováček

Počítač nechce naštartovať, niečo odišlo

Příspěvek od native »

Dobrý deň. Potreboval by som pomoc. S kamarátom sme na jeho počítači včera skúšali jednu hru, počítač sa z ničoho nič vypol, znovu naštartoval a o 3 sekundy zas vypol. Teraz ho už nejde spustiť vôbec. Problém je v tom, že neviem čo odišlo...

Počítač sa spustí len na nejaký časový úsek, potom sa ako keby vypne, ale len softwarová časť, hardware beží ďalej. Vypnúť ho musím stále manuálne držaním power tlačítka. Windows sa vždy začne načítavať, takže tuším, že problém harddisku to nebude. Skúšal som totiž vložiť inštalačné DVD s Win 7, ale tak isto, počas načítavania inštalácie, sa PC vypol. Keď som vypojil harddisk a znovu zapol počítač, dostal som sa po obrazovku, kde píše, že mám vložiť bootovacie médium a pokračovať. Pokiaľ ja viem, táto obrazovka tam bude svietiť až kým to médium nevložím. Napriek tomu sa počítač vypne.

Neviem, kde je problém. Ako prvé som skúšal pozrieť, či sa počítač náhodou neprehrieva (aj keď veľmi logické mi to nepríde, že zrazu sa prehrieva, a predtým nič). Chladič veľmi teplý nebol ani po rozobratí, jediné, čo bolo strašne horúce, boli tie malé baterky na matičnej doske, ktorých je veľa.

Pomôžte mi prosím zistiť, v čom je problém. Vďaka
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Počítač nechce naštartovať, niečo odišlo

Příspěvek od Shit »

Začal bych zdrojem, pak paměti a deska...
native
Nováček
Nováček

Re: Počítač nechce naštartovať, niečo odišlo

Příspěvek od native »

Ten zdroj aj pamäte vyskúšam, potom dám vedieť...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“