ADSL

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
dr_x
Nováček
Nováček

ADSL

Příspěvek od dr_x »

Jak vám šlape ADSL? 8)
AMD Athlon 3000+ - Spire WhisperRock III cooler - MSI K7N2 Delta-ILSR - 2x Kingmax DDR400 256 MB - MSI FX5900-VTD128 - 2x Seagate Barracuda ATA IV 80GB - 1x Seagate Barracuda V 120GB - Plextor PlexCombo 20/10/40-12A - DVD-ROM NEC DV-5500 - ATI TV Wonder PCI - Fortron LowNoise 300W - FSC Scaleo C792 17" CRT

Obrázek
xp master
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od xp master »

Dobře. Stahuju v průměru 70 KB/s na 608/192 lince.
Nevím ale, jak to jede v Čechách, máš nějaký konkrétní problém ?
dr_x
Nováček
Nováček

Příspěvek od dr_x »

Konkrétní problém je, že kombinace Telecom-Nextra je smrtící, ale s tím mi asi nepomůžeš ani ty ani nikdo jiný.
AMD Athlon 3000+ - Spire WhisperRock III cooler - MSI K7N2 Delta-ILSR - 2x Kingmax DDR400 256 MB - MSI FX5900-VTD128 - 2x Seagate Barracuda ATA IV 80GB - 1x Seagate Barracuda V 120GB - Plextor PlexCombo 20/10/40-12A - DVD-ROM NEC DV-5500 - ATI TV Wonder PCI - Fortron LowNoise 300W - FSC Scaleo C792 17" CRT

Obrázek
d@rI(
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od d@rI( »

Mno ja mam taky od nextry 192/64 a jede mi to asi 155/100 :) pri cemz pokud si neomezim upload tak se dostane jeste vejs ale to uz mi pak zas nefacha skoro download...
dr_x
Nováček
Nováček

Příspěvek od dr_x »

Mne to taky docela jede, kdyz se teda zrovna da pripojit na Dashboard a nahodou funguje cela trasa pres Nextru ven. Upload je opravdu rychlejsi nez slibovali, ale zatim nemam pocit, ze by mi omezoval download.

Obrázek
d@rI(
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od d@rI( »

mno ja mam zaplej DU meter a fakt jakmile se dostane upload nad cca 100 kbps tak je to des ... Jinak v zivote se mi nestalo ze by se mi to nechtelo prihlasit na dashboard asi trikrat se mi teda nechtel modem pripojit pres VPN ale po cca 30ti min to zas vzdy jelo takze muzu rict ze sem docela spokojenej a az nam to v lete zvednou to bude supa Bo)
Mike Rosoft
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mike Rosoft »

Mam doma pripojeni ADSL pres nextru 192/64 a zatim jsem nezaznamenal jediny z problemu ktery tu je popisovany, dashboard se mi sice asi 2x nechtel nacist, ale spravil to reload. Jinak pokud to nebrzdi server na druhy strane nebo nejaky linky v zapadakove tak download mam stabilne 20-23 kB/s. Zatim jsem maximalne spokojen.
80386 40MHz @ 44MHz, RAID na komary lezi hned vedle, 4MB DDR Kingmax, 170MB HDD, PC-Speaker Audigy.
Sith
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sith »

Jam mam adsl od Sky netu a zatim jsem taky spokojenej. Sice parkrat uz mensi vypadky byly ale byly jen kratke. Zatim si taky nestezuzu. Spis mam obavy az bude mit adsl vice lidi. Jaka pak bude ta agregace.
AMD Athlon 1200 Mhz, chladic Coolermaster(typ nevim),Motherboard ASUS A7V 133C,512 MB RAM Kingmax PC133,Geforce 4 Ti 4200 64 MB RAM, Seagate 80 GB 7200 ot/min,Sounblaster Live value!,Tv Tuner,CD-RW mechanika Hp 8210i,DVD mechanika Pioneer S106,Klavesnice Logitech Internet Navigator,Opticka mys Logitech.
Mike Rosoft
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mike Rosoft »

Sith píše:Jam mam adsl od Sky netu a zatim jsem taky spokojenej. Sice parkrat uz mensi vypadky byly ale byly jen kratke. Zatim si taky nestezuzu. Spis mam obavy az bude mit adsl vice lidi. Jaka pak bude ta agregace.
Mno verim tomu, ze jestli se opravdu ty rychlosti casem zvednou jak je planovano tak i pri vice pripojenych lidech se ta minimalni rychlost udrzi alespon na ty soucasny.
80386 40MHz @ 44MHz, RAID na komary lezi hned vedle, 4MB DDR Kingmax, 170MB HDD, PC-Speaker Audigy.
d@rI(
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od d@rI( »

Mike Rosoft píše:
Sith píše:Jam mam adsl od Sky netu a zatim jsem taky spokojenej. Sice parkrat uz mensi vypadky byly ale byly jen kratke. Zatim si taky nestezuzu. Spis mam obavy az bude mit adsl vice lidi. Jaka pak bude ta agregace.
Mno verim tomu, ze jestli se opravdu ty rychlosti casem zvednou jak je planovano tak i pri vice pripojenych lidech se ta minimalni rychlost udrzi alespon na ty soucasny.
Jako ta agregace je skoro stejna i ve svete a taky jim to docela frci... a jestli z toho opravdu xe telecom vytriskat naky prachy tak to pojede imho takhle furt ... protoze v soucasny dobe zlevnovani mikrovln uz by meli lidi kam prejit .... takze uz se tesim az v lete budu stahovat rychlosti 50 kb Bo)
Dakar
Nováček
Nováček

ADSL made in VOLNÝ

Příspěvek od Dakar »

No, váženosti,

já zkouším VOLNÝho, a abych řek pravdu, je to (ADSL BASIC) děs a hrůza. Jako školák, se kterým kdysi cloumala puberta, jsem se smál jednomu postaršímu nemocnýmu učiteli, že se pomočuje...

S VOLNÝm mi to připadne nějak podobný. Taky neudrží. Spojení. V jeho případě. Jednou za půl hodiny, někdy i třikrát za deset minut.

Podpůrníci VOLNÝho tvrdí cosi o krámech nakoupenejch Telecomem a že prej do konce června bude líp.

Hm.
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

Lidi, co říkáte na tu prasárnu, co předvedl Telecom?!
Veterán
Big pip
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big pip »

Spectral píše:Lidi, co říkáte na tu prasárnu, co předvedl Telecom?!
Klasické jednání ČTc. :onfire:
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Telekom me mile prekvapil

Příspěvek od Jiri Drak »

Telekom me docela mile prekvapil. Minuly tyden jsem si objednal ADSL a dnes (po 8 dnech) jiz pisu prvni prispevky na PCT pres ADSL. Sice technik od CT se zhrozil, kdyz zjistil, ze mam WinXP (skoleni jim prej nedali a rekli jim, ze se to musi naucit u zakazniku :) ), ale spolecnymi silami jsme to rozjeli :-D Zajimali by me nejaky tipy okolo ADSL, jestli pouzivate nejaky softy na automaticke pripojeni atd.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“