Zvuková karta je a zároveň není, co s tim?
Moderátor: CageJ
- Galax
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zvuková karta je a zároveň není, co s tim?
Dobrý den, mam problém.... na mém starém PC jsou dvoje wokna XP...na jednom windowsu jde zvuk v pohodě a na druhém nejde vůbec.... zvuky v ovládacích panelech píší že zvukové zařízení neexistuje.... a nebo když instaluju nějakou hru tak mě to upozorňuje že chybí zvuková karta.... tak co s tím? jinak ve správci zařízení jsem se koukal a ve zvuku neni žádný žlutý trojúhelníček (či co se tam zobrazuje když tam je chyba...)... Docela mě to štve.... nemohu si pustit ani film... tak co s tim?
- hor411
- Nováček

-
Re: Zvuková karta je a zároveň není, co s tim?
Zdravím...
ovladač se dá systému "vnutit", zkuste si spustit v ovládacích panelech "přidat nový hardware" a prostě mu vnuťte ovladač vaší zvukovky. Kdyby to nepohlo tak pomůže snad jenom ty wokna odebrat a nainstalovat znova. Ale tředa někdo poradí lépe a poučím se i já.
ovladač se dá systému "vnutit", zkuste si spustit v ovládacích panelech "přidat nový hardware" a prostě mu vnuťte ovladač vaší zvukovky. Kdyby to nepohlo tak pomůže snad jenom ty wokna odebrat a nainstalovat znova. Ale tředa někdo poradí lépe a poučím se i já.
CPU: Core i5-4590S; MB: ASUS H97-PLUS; 8GB DDR3 1600MHz Kingston CL9, GK: GigaByte Radeon HD 7770 1GB DDR5; HDD: WD Purple 2TB; Samsung F3 1TB ; PSU: SeaSonic SS-500ET OEM; LCD: HP LP2465 24" S-IPS 1920x1200