Smazání emailů ze serveru při použití poštovního klienta

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Stetha
Nováček
Nováček

Smazání emailů ze serveru při použití poštovního klienta

Příspěvek od Stetha »

Zdravím, nedávno jsem si na počítač nainstaloval emailovýho klienta eM klient. Byl jsem s ním celkem spokojen, bohužel po vypršení trial verze byl omezen na používání pouze 2 účtů, ja aktivně používám 3, takže jsem se rozhodl s ním skoncovat. Naneštěstí jsem zjistil, že jsem v hromadě nastavení přehlídl položku "smazat emaily ze serveru" a tím jsem přišel o všechny emaily za posledních pár let, které jsem měl uložené na seznamu. Tím, že byly na seznamu, jsem k ním měl vždy přístup z jakéhokoliv místa. Teď je mám bohužel uložené v programu, který nechci dál používat. Navíc se mi dnes podařilo skoro to samé, kdy při vytvoření účtu v Outlooku jsem "přišel" i o těch pár poslednich kousků za týden zpátky
Ví někdo, co s tím?

Emaily se mi podařilo vyexportovat ve formátu .eml.

díky Petr
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Smazání emailů ze serveru při použití poštovního klienta

Příspěvek od karf »

V outlooku funguje občejné přetažení mailu do libovolné složky na disku. Zkus, jestli nejde tímto způsobem eM - složka - Outlook nebo rovnou eM - Outlook zprávy přetáhnout...pak můžeš zatáhnout vše a přenést. Stejným způsobem se dá pracovat i s kontakty...
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Stetha
Nováček
Nováček

Příspěvek od Stetha »

Jasný, ale mě jde o to, dostat ty emaily na web, na email na seznamu.
Jinak došlo k malýmu pokroku, emaily jsem dostal přes IMAP do gmailu :) ale pořád to ještě není na to seznamu..
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

No mas dve moznosti
1) nechat seznam vybrat pres pop3 schranku na gmailu (hrozi ze budou mit ale datum dne stazeni)
2) na seznamu si udelat preposlani na gmail a prestat pouzivat seznam
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

i seznam podporuje IMAP (byť pokud vím tak to je zatím trochu rozbité), takže nejjednodušší cesta je vyřešit to pomocí něj.
ignorelist: kremrole a dezoláti
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Používám Thunderbirda na Seznamu přes IMAP a přijde mi to v pohodě. Nebál bych se toho.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“