Zdravím všechny,
mám na novém PC problémy s videem. Stává se to jen u určitého videa (konkrétně u jednoho seriálu, co sleduji). Asi tak dvakrát až třikrát, někdy i víckrát, za dobu, co video běží, se komplet cca na 30 vteřin zasekne (zvuk taky) a když chci něco provést s přehrávačem, jde do stavu "neodpovídá". Potom se zase rozjede, většinou ze stejného místa, ale někdy je potřeba video stopnout a zase spustit, protože se přehrávání nerozjede (že to jde poznám podle toho, že přehrávač už není ve stavu "neodpovídá").
Zatím se mi to stalo jen u jednoho typu videí a možná to může souviset s tím, že ta videa obsahují dvě zvukové stopy - anglickou a českou (což mi přijde zvláštní, protože jde o formát AVI a co vím, ten snad může obsahovat jenom jednu stereo zvukovou stopu - tedy vlastně dvě, levý a pravý kanál).
Používám přehrávač BSplayer PRO 2.57 a K-lite codec pack (ten jsem zkoušel i přeinstalovat, dát jeho jinou verzi - nepomohlo). Mám Windows 7 Ultimate 64bit.
Sestavu mám CPU Intel Core i5 760, MB Asus SABERTOOTH 55i a GPU Sapphire HD6870.
Budu strašně vděčnej za jakoukoliv radu. Díky!
Ondra
Sekání videa
- ozzi_01
- Nováček

-
Sekání videa
CPU Intel Core i5 - 760 (CM Hyper 212+), MB Asus SABERTOOTH 55i, RAM OCZ Platinum LW 2x2GB DDR3 1600 CL6, GPU Sapphire HD6870 1GB PCI-E, SSD Samsung 830 series 128GB, HDD Samsung SpinPoint F3 1TB + F4 320GB, Zdroj Seasonic M12II 620W OS MS Windows 7 Ultimate 64bit
- LetisVT
- Začátečník

Re: Sekání videa
i u AVI můžou bejt dvě zvukovy stopy.. co sem koukal, tak to mam např u seriálu IT Crowd
A zkoušel si jinej přehrávač?Můžu doporučit VLC http://www.videolan.org/ nepotřebuješ žádný kodeky a přehraje to všechno
A zkoušel si jinej přehrávač?Můžu doporučit VLC http://www.videolan.org/ nepotřebuješ žádný kodeky a přehraje to všechno
- gentleman
- Nováček

-
Re: Sekání videa
Mě se video také seká. Asi tak na 1 vteřinu.
Mám ntb fujitsu lifebook e780 FP, procesor i5-560M, Windows 7 x64 professional.
Na helpdesku mi poradili update biosu a ovladače grafiky (integrovaná do procesoru). Myslím, že to nezabralo. Zkouším různé přehrávače (aktuálně vlc player). Pořád je to podobné. Tak nevím, jestli není problém v HW.
Podařilo se to někomu vyřešit?
Mám ntb fujitsu lifebook e780 FP, procesor i5-560M, Windows 7 x64 professional.
Na helpdesku mi poradili update biosu a ovladače grafiky (integrovaná do procesoru). Myslím, že to nezabralo. Zkouším různé přehrávače (aktuálně vlc player). Pořád je to podobné. Tak nevím, jestli není problém v HW.
Podařilo se to někomu vyřešit?