Po dlouhem studovani na tvfreaku a jezdeni po obchodech, jsem se rozhod pro plasmu, na LED LCD se neda divat kdyz je zdroj obyc SD prijem,byl to hnus velebnosti, kdyz sem je pozdal o spusteni Eurosportu, mazanica. Moc nechteli,stale mi vnucovali nejakou HD smycku

... I HD neni co jsem si predstavoval, vetsina HD kanalu nema top kvalitu .Bluray 1080p je ine kafe, ale to bude tvorit tak 1% pouziti TV
Na plasme se mi libi, ze ta horsi kvalita neni tak ocividna.
Vyslo mi,ze v plasmach je bezkonkurencni Panasonic,popularni LG mi nebyl doporuceny
Objednal jsem
PANASONIC TX-P42S30E, dle recenze v
Stereo a Video 06/2011 vysla co do kvality obrazu hlavne SD,ale i HD lepe nez drazsi popularni bratricek s neoDPD PANASONIC TX-P50G30E, 3D plasmy GT/ST30, dokonce na urovni vlajkove lodi PANASONIC TX-P50VT30E za 40000.-. Coz je bomba, kdyz jsi uvedomim, ze nema NeoPDP obrazovku. I recenzet se divil kvalitou zobrazeni S30. A to za cenu 11700.-, no nekup to.
Uhlopricka 106cm mi vyhovuje, budu nakonec koukat z 2,7m , nebudu videt zadny sum a artefakty, uhlopricka 46" 116cm a 50" 127cm to uz bylo primo neprijemne ,videl jsem rastr, velice nehezke.Nechapu,jak lidi koukaji na takovou velikost z 3metru,toleroval bych to jenom u zdroje 1080p
3D jsem nechtel, jednak nejsou kanaly a dle toho co jsem videl je i 50" nedostaecna, to chce platno a projektor.
Kdyz dorazi napisu sve poznatky.