Nevite o tomhle nekdo neco? Dost me oslovily, vzhledem, prislusenstvim apod. Uvazuju o koupi, tak jestli s nemi nekdo nema zkusenost?
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 01N2SD1612
JAYS a-JAYS One
Moderátor: CageJ
- heroik
- Začátečník

- shelby_nr
- Čestný člen

-
Re: JAYS a-JAYS One
Tu máš peknú recenziu: http://pc.zoznam.sk/jays-jays-one
PC: Fractal R3+ Noiseblocker eLoop B12-PS, Noctua S12B FLX@ U.L.N.A + King Mod Premium, Seasonic X-560, G630 (dočasne) + Prolimatech Armageddon, MSI ZH77A-G43, 2x4 Kingston Blu, WD 6400AAKS. Monitor: Dell P2314H
NB: IBM/Lenovo T60 + 9 cell
NB: IBM/Lenovo T60 + 9 cell
- heroik
- Začátečník

díky
- Dvorix
- Začátečník

pHp z headphones si stěžuje nejčastěji na špatný kabel + nelze je nosit kabelem za uchem
- heroik
- Začátečník

kabel mě zaujal asi nejvíc no.. 
- webik
- Nováček

-
Sice to už je mrtvé téma, ale kdyby to někdo hledal, tak ať něco najde:
Používám JAYS a-JAYS TWO a jsem se zvukovým projevem jsem moc spokojen. Co jsem je půjčil na poslech ostatním, tak ti mohli jedině potvrdit.
Ale přeci mají tyto sluchátka jeden nezmar a to je jejich kabel. Sice je hodně pevný (jen tak ho něco nepřerve) a nikdy se nezamotá (ano, doopravdy nikdy, ať je zmuchláte do kapsy jakkoli!), ale když máte sluchátka třeba pod bundou a jdete, tak slyšíte, jak se kabel dře o bundu a je to docela znát. V létě to není problém, v zimě se s tím chce trochu poprat a stejně si na to trochu zvyknout.
Ovšem jejich zpracování je super. Další plus je, že balení přijde tucet nástavců a celé to (vč. krabičky) působí luxusním dojmem.
Abych to shrnul, tak až na ten jeden neduch jejich koupi rozhodně nelituji.
Používám JAYS a-JAYS TWO a jsem se zvukovým projevem jsem moc spokojen. Co jsem je půjčil na poslech ostatním, tak ti mohli jedině potvrdit.
Ale přeci mají tyto sluchátka jeden nezmar a to je jejich kabel. Sice je hodně pevný (jen tak ho něco nepřerve) a nikdy se nezamotá (ano, doopravdy nikdy, ať je zmuchláte do kapsy jakkoli!), ale když máte sluchátka třeba pod bundou a jdete, tak slyšíte, jak se kabel dře o bundu a je to docela znát. V létě to není problém, v zimě se s tím chce trochu poprat a stejně si na to trochu zvyknout.
Ovšem jejich zpracování je super. Další plus je, že balení přijde tucet nástavců a celé to (vč. krabičky) působí luxusním dojmem.
Abych to shrnul, tak až na ten jeden neduch jejich koupi rozhodně nelituji.
- kotas
- Středně pokročilý

Mě více zvukově ze špuntů z ultra lowendu sedli Creative Aruvana - basy, výšky, středy, všechno, nádherný zvuk...stáli mě před rokem 1100,- Kč, ale nevím kolik stojí teď. Měl jsem bílé
Jsou ještě klasiky - černé. Hráli lépe, než třeba Sennheiser CX-300 II, které měli moc hutné basy, ty jsem měl mimochodem taky a taky je pak prodal.....
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO