Bezdrátová klávesnice a myš (dle mých "složitých" požadavků)

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
gonsa
Začátečník
Začátečník

Bezdrátová klávesnice a myš (dle mých "složitých" požadavků)

Příspěvek od gonsa »

Ahoj,

potřeboval bych pomoci s výběrem správné bezdrátové klávesnice a bezdrátové myši. Jak jsem se přesvědčil, tak to není vůbec jednoduchá záležitost..Bezdrátových klávesnicí bez myši je jako šafránu a z myší jich je sice o něco víc ale člověk zbytečně připlácí za mnohdy hodně blbou myš..
V současné době mám tuto klávesnici:
Logitech UltraX Premium Keyboard
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... R0A3000F89

- takto chci mít rozložené klávesnice i u nové, nesnáším různé multimediální či herní klávesnic a plno tlačítek po stranách navíc + a různé blbé tvary klávesnic..Mám rád klasiku s velkým entrem a rozloženímm kláves dle mé aktuální klávesnice..Pokud už nějaké tlačítka navíc tak zase jen umístné nahoře tak decentně jak u současné...
- Nechci ani klávesnici, která by měla namačkané všechny klávesy u sebe, tzn. že jak tlačítka (hinsert,home apod) tak pak numerické klávesy by byly přilepeny na sobě..

Co ale naopak chci a současná klávesnice taková není a to je aby byla klávesnice tichá !!..PC mám v pokoji kde máme i ložnici a přítelkyni to někdy ruší, když na klávesnici datluji :-)Oni sice u klávesnice, kterou mám píši že je tichá ale není to tak..
- Aby byla bezdrátová
- Cena do 1000 Kč a nebo něco málo nad

Jediný výběr, který by jakž takž splňoval mé požadavky je tato klávesnice, která se bohužel (a nevím z jakého důvodu prodává opět jen v setu s blbou myší), cena je taky přemrštěná..Četl jsem ale jednu pro mě negativní zkušenost, že klávesniceje tak tenká, že má zdvih klávesnic až skoro pod úroveň ostatních kláves a díky toho se stává, že se tlačítka ctrl, shift zacvakávají..
Je to tato klávesnice:
Logitech Wireless Combo MK520
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0DV0DQ108I

A te´d něco k bezdrátové myši..Opět zde není jednoduché vybírat..V současné době mám tuto myš:A4Tech XL-750BK
http://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... chSubmit=1
s kterou jsem opět spokojen jen na záležitost, že je u ní hlučné klikání a scrolování..
Takže chci nějakou myš v tomto stylu (žádnou malou notebokovskou ani různé pro mě dívné tvary, které jsou k dispozcici na trho, prosě něco ve stylu co mám..)
A aby byla myš tedy bezdrátová...
Opět mě negativně překvapilo, že takovou myš jako mám nemá A4 nějakou bezdrátovou..
Jo a aby myš měla jako ta má změnu DPI...
A jinak aby se u ní neprojevovalo to co prý u některých bezdr. myší a to zpožďování ve hrách...

Díky moc za tipy, pokud se nějaké dostaví, protože já už jsem u toho nešťastný...
Intel Core i5-3570K, Gelid Solution Tranquillo rev.2, ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5, ASUS P8Z77-V LE, Kingston 8GB (kit 2x 4GB) 1333MHz, Seasonic SS-500ET F3, Fractal Design Define R4 Black Pearl, Dell U2415M
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Re: Bezdrátová klávesnice a myš (dle mých "složitých" požadavků)

Příspěvek od van Bellen »

mam set logitech mk520 (od 12/2010), mys ti mozno nebude vyhovovat ale klavesnica je vyborna,ticha a problemy so zacvakavanim ctrl a shit som nezaznamenal.

//edit: inak ak porovnavas tu logitech mysku s tvojou a4tech, tak si myslim,ze budes spokojny aj s tou.akurat by mohla mat bocne tlacitka.

ak mas nejaky dotaz ohladne tohto setu,pytaj sa.
gonsa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gonsa »

Díky ! Už jsem ani nedoufal, že by mi někdo v tomto tématu něco napsal :) Zajímalo by mě, jelikož nejsem zvyklý na klávesnice s opěrkou pod ruce, jestli ti opěrka nějak nevadí ?Klávesnice ji mají většinou sundatelnou, ale tady je napevno. Mě vadí, že cena je pořád vysoká a nejde dolů..Nebo kdyby se alespoň dala ta klávesnice koupit zvlášť..Jinak píšeš, že je tichá, takže v noci nejdou nějak moc slyšet úhozy ?
Ještě jsem četl na czc tuto zkušenost z klávesnicí:

"Rad by som upozornil kupujucich, ze klavesy maju skutocne nizky profil. Az tak, ze pri plnom stlaceni klavesy sa klavesa dostane pod uroven tela klavesnice. To znamena, ze klavesy treba stlacat prstom presne uprostred. Inak hrozi ze pri okrajovych klavesach (napr. vsetky sipky) prstom narazite na telo a klavesa sa nedotlaci a nezareguje. Mne sa to stava specialne u tych sipiek casto a je to neprijemne."

Tak jestli se prosím můžeš vyjádřit i k tomuto..

Díky
Intel Core i5-3570K, Gelid Solution Tranquillo rev.2, ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5, ASUS P8Z77-V LE, Kingston 8GB (kit 2x 4GB) 1333MHz, Seasonic SS-500ET F3, Fractal Design Define R4 Black Pearl, Dell U2415M
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

ja som nemal predtym nikdy klavesnicu s opierkou a mozem ti povedat,ze ta opierka je uplne vynikajuca a keby sa dala dat prec neurobil by som to...klavesnica je ticha(s vysokoprofilovymi sa to neda ani len porovnat),najlepsie keby si ju mal moznost v shope vyskusat.niekedy sa mi stane,ze nedotlacim klaves uplne a vynecha mi pismeno, pretoze pisem tak ze len jemne stlacam klavesy(to asi aj k tomu nazoru na czc),ale to chce cvik a po case si zvyknes.predsa len prechod z klavesnice s vysokym profilom na tuto chce trocha cviku a mne sa na nej pise vyborne a rozhodne by som ju nemenil.

k tomu nazoru z czc: myslim,ze na vacsine klavesnic je treba prstami stlacat v strede klavesu.nie ako na notebooku.

este spomeniem vydrz: myska by mala podla udajou logitech vydrzat 12mesiacov.mne vydrzala 5mesiacov,ale bola vytazena dost.mozno ju treba vypinat na noc neviem.

klavesnica by mala vydrzat 3roky a zatial ide asi 8mesiacov.
gonsa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gonsa »

No já mám klávesnici, která je taky nízkoprofilová ale, že by byla tichá se mi nezdá..Ale asi ji fakt koupím, přinejhorším vrátím...
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“