Šlo by někde nastavit, aby fungoval antialiasing, anisotropní filtrování a další "vymoženosti" ve hrách, které ho nepodporují? (napadá mě Wolfenstein ET a Vice City)
Grafiku mám od ATI
dík
Gigabyte GA-870A-UD3 r.3.0//CPU: Phenom II X4 965 C3 @ 3,92 GHz; NB 2,2 GHz - default Vcore + AC Freezer 13//RAM: 4GB (2x2) Kingston HyperX 1333Mhz CL7//Grafika: Sapphire Radeon HD5770 Vapor-X//HDD: Spinpoint F3 1TB//Zdroj: Seasonic SS-500-ET T3//Zvuk: Xonar DS + LM4562NA//Monitor: Asus VW225D//Windows 7 Home Premium x64
V catalystech ve Video - 3D Application settings -Antialiasing a Anisotropic Filtering: je nejspíš nastaveno Use Application settings. Když to zrušíš nebo nastavíš Override Application settings, tak se můžeš dostat na vyšší úroveň vyhlazování než aplikace podporuje.
Pokud to takhle bude fungovat, je pravděpodobné, že nároky na výkon grafické karty budou velmi velké a výsledky nejisté.
funguje dík
Jenom - nešlo by při spuštění daného EXE (ET.exe) spustit nějaký profil, který by určoval, jak se bude GK chovat a při ukončení EXE hodit automaticky nastavení do defaultu? V jiných hrách mi totiž nastavení způsobuje grafické glitche (Minecraft) a nebo zpomalení na pomalé framerate (Crysis, CoD6) //EDIT: ...a nerad bych to 6x denně přenastavoval
Příkazovému řádku se nebráním
Gigabyte GA-870A-UD3 r.3.0//CPU: Phenom II X4 965 C3 @ 3,92 GHz; NB 2,2 GHz - default Vcore + AC Freezer 13//RAM: 4GB (2x2) Kingston HyperX 1333Mhz CL7//Grafika: Sapphire Radeon HD5770 Vapor-X//HDD: Spinpoint F3 1TB//Zdroj: Seasonic SS-500-ET T3//Zvuk: Xonar DS + LM4562NA//Monitor: Asus VW225D//Windows 7 Home Premium x64
Jedinou nevýhodou RadeonPro je nemožnost řízení HW (otáčky ventilátorů, nastavení taktů, nastavení vlastností zobrazovacích zařízení atd.). Radši bych Catalyst Control Center ponechal.