What? Vzdyt rozlozeni BD se nepodoba nicemu co kdy melo amd...THANATOS píše:Zmena rozlozenia cpu bude uplne nanovo, nebude vychadzat z nicoho, lebo predosle generacie mali rozlozenie ako ma BD a nie ako Intel SB,
//Th - promaz OT
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

What? Vzdyt rozlozeni BD se nepodoba nicemu co kdy melo amd...THANATOS píše:Zmena rozlozenia cpu bude uplne nanovo, nebude vychadzat z nicoho, lebo predosle generacie mali rozlozenie ako ma BD a nie ako Intel SB,

Ano, rozdil to je, ale stale nesouhlasim s tim ze bulldozer (aspon ty jeho photoshopy) se podoba cemukoliv, co amd doted melo.THANATOS píše:CoololooserDost velky rozdiel, nemyslis

Zatim to nikdo nevi na beton.webwalker píše:Nějaký link nebo myšlenka?

Pokud se podivas na vsechny k10, tak zakladni stavebni kamen u nich byl NB, ktery byl vzdy presne ve stredu cpu a vse se "lepilo" na nej. U BD neni NB ani zdaleka ve stredu, naopak to vypada spis na nejakej switch ci podobne co obstarava komunikaci mezi NB a vsemi moduly. Dalsi veci je ze vsechny k10 mely pamet radic ve tvaru U, BD ho ma rovnej (obdelnikovej) coz muze naznacovat ze ho navrhli rovnej, bud kvuli mistu, nebo proto ze ho potrebovali predem upravit pro potreby komody.THANATOS píše:Coololooser a v com je odlisne? ja tam vidim rozdiel akurat v L3 cache.

Nerikam ze je mensi, rikam ze ma jinej tvar.THANATOS píše:To sa ti len zda, ze radic je mensi,

Hele, ja jen rikam ze v tom ze tvar pamet radice ma jiny (jednodusi tvar) muze byt zamer kvuli budoucim produktum a respektive verim v to.THANATOS píše:Coololooser a ako inak mal vyzerat. Ak by BD nemalo L3 na tom mieste, tak tiez by mal radic v tvare ako K10 inak by vytrcal z cpu die.

Jenze llano je celkem maly a hlavne muzes obrovskou cast zmetku dale uplatnit.THANATOS píše:32nm by nemal byt taky zly ako sa nam snazi OBR naznacit, Z Llano bolo vyrobenych az 1,022,000 kusov a to bol len 2Q.