router ZyXEL - záhadný problém

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
jano101
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

router ZyXEL - záhadný problém

Příspěvek od jano101 »

riešim takýto problém ale fakt nechápem čo to môže byť!!
vo firme máme už cez rok ZyXEL P-661HW-D3

všetko bolo OK až na to že pred mesiacom som si všimol že mi začal na notebooku ísť pomaly net ide o odozvu
normálne sa stane že stránku http://www.speedtest.net/ ani nenačíta alebo černeným napíše nejaký problém

hľadal som zistoval a zistil to že keď odpojím napájanie noteboku teda zdroj internet ide Ok

ale POZOR zdrojom to nie je lebo ten istý zdroj inde ide na notebooku a pripojenie wifi naprosto OK

skúšal som i zmenu kanálu - nepomohlo ,nahrali sme new firmwer taktiež nepomohlo !!!

na nokíí v robote niekedy počúvam v práci i rádio cez wifi a to taktiež nejde ide 5 sekúnd potom vypne nokia doma na mojej wifine ide naprosto OK

čiže jednoznačne problém v roputry ZYXEL

poradíte čo to je za chobotinu ?

a ako to odstrániť ?
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: router ZyXEL - záhadný problém

Příspěvek od LiveBomb »

pokud nepomuze restart do tovarniho nastaveni, tak (reklamovat) zahodit a koupit novej
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“