Nejde obraz

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Odpovědět
Tombasss
Začátečník
Začátečník

Nejde obraz

Příspěvek od Tombasss »

Zdravím,mám tento problém:po zapnutí PC se obrazovka monitoru rozsvítí asi tak na 5 sekund a jakmile má naskočit logo Windowsu,tak se vypne,píšu proto z jiného PC.Prosím poraďte,co s tím.Děkuji za odpověď.
Tombasss
Začátečník
Začátečník

Re: Nejde obraz

Příspěvek od Tombasss »

Grafika:MSI GTS 250 od výrobce taktovaná na 1GB(i když ve hrách se mi zobrazuje 512 mb,nevím proč)
CPU:AMD Athlon X2 5600+
Zdroj:Coolermaster Silent Pro 700W
Základní deska:ASUS Crosshair II Formula
RAM:4GB,ale Windows ukazuje jen 3GB,nejspíš proto,že mám 32bit verzi
Snad to pomůže.
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

Tombasss píše:Zdravím,mám tento problém:po zapnutí PC se obrazovka monitoru rozsvítí asi tak na 5 sekund a jakmile má naskočit logo Windowsu,tak se vypne,píšu proto z jiného PC.Prosím poraďte,co s tím.Děkuji za odpověď.
Zkuš reset BIOSu.
Ale když se obrazovka vypne, tak pc běží pořád dále nebo se taky vypne?
Dostaneš se do nouzového režimu? Pokud ano, dej bod obnovení :wink:
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
Tombasss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tombasss »

Díky za odpověď,ale už jsem problém vyřešil.Bylo to celé moje chyba,chtěl jsem totiž dát na grafiku nový chladič,ale prej ani jeden nepasoval,tak jsem dal zpátky ten starý a ten problém způsobilo to,že jsem na ten chladič nenanesl žádnou chladící pastu,tím pádem se rychle přehřál(nejspíš).Dal jsem tam trochu pasty a hned to jede jak hodinky!Takže nakonec jsem sám vyřešil svůj problém.Tímto se omlouvám za založení zbytečného tématu,můžete ho smazat,prosím?Ještě jednou pardon za obťežování.
Tombasss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tombasss »

A možná ani nebude třeba nový chladič,protože jsem ten starý pročistil a zdá se,že jede líp.Zkoušel jsem Dirt 3 a v zátěži má max 63 stupňů,v klidu potom 42.Myslíte,že je to dost?
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

Az budes mit teploty nad 90C, tak to teprve res.Ted to mas uplne v klidu;-)
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“