Problém s grafikou

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Odpovědět
finte
Nováček
Nováček

Problém s grafikou

Příspěvek od finte »

Zdravím,takže z ničeho nic mi 2 dny zpátky začaly drivery dělat problémy,že mi vyskočilo dole na liště okýnko,že drivery prostě přestaly pracovat atd..Když jsem třeba hrál cod4 tak mi začala blikat obrazovka černě a poté mi to třeba hodilo BSOD 0x00000116.Tohle jsem si na googlu vyhledal a postupoval podle rad,které jsem našel,jakože to mám spustit v nouzovém režimu odinstalovat drivery pomocí drivercleaner atd..Jenže poté když jsem kdykoliv nainstaloval jakékoliv (podotýkám jakékoliv drivery,stažené z ofic.stránek,guru atd.) tak mi to vždycky po nějaké chvilce vyhodilo artefakty a začala obrazovka znova blikat,zase okýnko,že drivery přestaly pracovat a opět BSOD 0x00000116.Takže jsem byl bez driverů,jelikož to jede pouze bez nich.Teda až do dneška to jelo,kdy mi to začalo vyhazovat modré,žluté a modrožluté pruhy i bez ovladačů.Teplota grafiky jinak byla max 70 stupňů.

Jelikož tuším,že grafika bude asi na odpis,tak stejně nic za to nedám a píšu raději tady,pokud by se tady nenašla nějaká moudrá hlava a neměla nějakých pár zázračných rad ,co s tím :D

Obrázky tady

http://imageshack.us/g/263/1002674m.jpg/

Jinak
Q9400 2,5 ghz
Deska Asus P5QC
LW 8800 GTS 320mb(stará asi 5 let ) :cry: :cry:
WD 500 gb
Fortron 650 W

Cheers guys ! 8-) 8-)
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Problém s grafikou

Příspěvek od Alfajk »

0x000000116 psala moje grafika nez shorela uplne a zkoncila na reklamaci,podle me je po ni
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

jo hochu tak gpu umírá tady nepomuže nic než koupit novou nebu tuto vložit do trouby a upéct ji 8-) .pečení zdar :onfire:
finte
Nováček
Nováček

Příspěvek od finte »

:lol: :lol: :lol: :lol: cu in da kitchen :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“