proces System vytěžuje CPU při různých akcích

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
ppromi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

proces System vytěžuje CPU při různých akcích

Příspěvek od ppromi »

Zdar, proces System mi vytěžuje CPU cca až 40% když minimalizuji hru Team Fortress 2, nebo Counter Strike Source (obě běží ve Steamu jako originálky), jiné hry nemám, takže těžko říci jestli by to dělali i ony. Dále když zapnu Minecraft, tak System vytěžuje CPU cca 5-35%.

Dělá to od jisté doby, u jiných programů jsem si toho nevšiml (pravda, mám jich málo). I přesto se mi zdá, že PC jede nějak pomalu.
Dělal jsem 4x formát (3x na 7, 1x na XP) a nic nepomohlo. Ani instalace starších driverů na GPU.
Nevíte, kde by mohl být problém? :roll:
Z 99% problému u PC vzniká mezi žídlí a klávesnicí, popř. myší !
Brázda.l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: proces System vytěžuje CPU při různých akcích

Příspěvek od Brázda.l »

Zkuš se mrknout na toto http://blogs.technet.com/b/markrussinov ... 31251.aspx třeba podle toho něco odhalíš.
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
ppromi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: proces System vytěžuje CPU při různých akcích

Příspěvek od ppromi »

Super ..., zrovna před chvilkou mě ten program napadlo použít taky - ale díky za snahu (vyřešeno, způsobeno soundriverem) :)
Z 99% problému u PC vzniká mezi žídlí a klávesnicí, popř. myší !
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“