Čau, mám problem se svym PC. Blnul mi zvuk (každou chvíli vypadával) tak jsem zkusil dát jiné sluchátka jestli to není jejich káblem a pak zkusil vyndat a zandat zvukovku. Problém je v tom, že pak už PC vůbec nenaběhlo, prostě ani škyt (když zapnu PC, všechno je rozjede na plné pecky a nenaběhne BIOS). Zkoušel jsem vyndat komponenty a zase zandat ale bez výsledku. Reset CMOS jsem taky zkoušel. Zapnout PC přes desku taky. Nezapne se ani monitor. Když vyndám kabel od grafiky tak se alespoň zapne mnitor a napíše to "Check Video Cable". Fakt nevím co mám dělat. Začalo to zničeho nic. Snad jsem "něco" neodrovnal..
EDIT: Při opakovaném zkoušení zap/vyp jsem se dostal až k najíždění BIOSU ale tam to taky ihned vytuhlo. Zkusil jsem komponenty vyskládat na stůl, jestli to pomůže - nepomohlo.
V nejhorším to hodím do servisu, ale nechce se mi utrácet peníze za prohlídku.
PC vubec nenastartuje.
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: PC vubec nenastartuje.
Tak to vypadá, že mi umřela deska
- Highlander
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Vidím z podpisu že máš Asus Commando (poměrně luxusní kus mezi 775). Desku není problém opravit, napiš mi SZ a třeba ti pomůžu.
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky
Ze zoufalství jsem celý case hodil do servisu na zdravotní prohlídku a čekám co mi řeknou.
V každém případě bych poé využil nabízené pomoci.
Jinak máš pravdu, že je to poměrně luxus mezi MB, o to víc mě štve že by měla odejít do křemíkového nebe.
EDIT: Tak to jsou nakonec paměti (chválabohu!). To jediné mě nenapadlo.. Ušetřil bych..
Ze zoufalství jsem celý case hodil do servisu na zdravotní prohlídku a čekám co mi řeknou.
V každém případě bych poé využil nabízené pomoci.
Jinak máš pravdu, že je to poměrně luxus mezi MB, o to víc mě štve že by měla odejít do křemíkového nebe.
EDIT: Tak to jsou nakonec paměti (chválabohu!). To jediné mě nenapadlo.. Ušetřil bych..