HotSpot z XP
- Harold
- Začátečník

-
HotSpot z XP
Zdravím,
chtěl bych si z PC udělat HotSpot (aby vysílal WiFi kolem sebe), v PC mám Win XP a mám jej připojený k internetu kabelem. Tak bych chtěl poprosit o nějaký rady či odkazy na návody jak na to.
chtěl bych si z PC udělat HotSpot (aby vysílal WiFi kolem sebe), v PC mám Win XP a mám jej připojený k internetu kabelem. Tak bych chtěl poprosit o nějaký rady či odkazy na návody jak na to.
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: HotSpot z XP
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- bubanek
- Středně pokročilý

Nejjednodušší bude koupit tohle: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 72Z90UBTDQ
- Harold
- Začátečník

-
Hele, v tom návodě jsem se dostal až k: "National Access/Broadband Access" Nevím co to je, jestli to je nějaký program nebo kde to v PC najdu?
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To je nazev sdileneho pripojeni autora toho navodu 
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- Harold
- Začátečník

-
OK, tak co je to za aplikaci nebo program, kde toto nastavuje? Nějak to nemohu najít v PCZivan píše:To je nazev sdileneho pripojeni autora toho navodu
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
"Then right-click the wireless connection that you wish to share. On the notebook we’re using for screen shots, it’s labeled National Access/Broadband Access. "
Volny preklad:
Pak kliknětě pravým tlačítkem na připojení, které chcete sdílet. Na notebooku použitém pro screenshoty se toto připojení jmenuje "National Access/Broadband Access."
Tzn. je to název připojení (mohl by tam být třeba název "3G připojení"), podívej se na screenshoty
Volny preklad:
Pak kliknětě pravým tlačítkem na připojení, které chcete sdílet. Na notebooku použitém pro screenshoty se toto připojení jmenuje "National Access/Broadband Access."
Tzn. je to název připojení (mohl by tam být třeba název "3G připojení"), podívej se na screenshoty
- Harold
- Začátečník

-
Já právě poklikal snad na vše a nic co by tomu bylo podobné jsem neobjevil, zkusím ještě jednou to projet, ale nvm nvmZivan píše:"Then right-click the wireless connection that you wish to share. On the notebook we’re using for screen shots, it’s labeled National Access/Broadband Access. "
Volny preklad:
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Proc proboha podobne? To je jen nazev site, pres kterou je PC pripojene do internetu. Je fuk, jestli se jmenuje "3G", "Local Area" nebo "National Access/Broadband Access". Ty vyberes to tvoje pripojeni kabelem, ktery chces sdilet.
- Harold
- Začátečník

-
Jasný, už to mám ...ale i přesto, že jsem to odfajfkoval a celou dobu jel podle návodu, tak se mi to nepřipojí. Dám připojit a ono se to připojuje, nebo vyhledává sít, jak je to napsaný v nezdrátových sítích a nic se nepřipojí. Zkoušel jsem i v průběhu připojování zkusit připojit telefon. To pak napsalo, že se to připojilo, ale ale mobil se k ničemu nepřipojí a poté, už tu sít ani nenajde.
Tak jsem na něco zapomněl, nebo mám ještě někde něco nastavit? Máte nějaký rady?
Třeba u toho bezdr. připojení v TCP/IP vyplnit nějaký IP, nebo mám nechat "získat adresu ze serveru...?"
Tak jsem na něco zapomněl, nebo mám ještě někde něco nastavit? Máte nějaký rady?
Třeba u toho bezdr. připojení v TCP/IP vyplnit nějaký IP, nebo mám nechat "získat adresu ze serveru...?"