Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Diablo 3

Příspěvek od KOFis »

to neni zadna novinka, uz dopredu oznamily ze vsechny jejich nove hry pojedou na Battle.net verze 2, a ten LAN hru proste neumoznuje, jak uz jsme videli na SC2. je to pekne na ho**o.

osobne si myslim ze kdyz si tu hru nekdo koupi tak ji pravo hrat na svem pc at uz ma net nebo ne, starcraft neni zadne WOWko ...
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

LAN mi vůbec nevadí, ale online SP mi vadí opravdu hodně. Asi je načase začít dělat něco jiného než hrát :)
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Weslo píše:Diablo III nepůjde hrát offline, mody budou zakázány
:nervous:

Koukám, že i Blizzard začíná blbnout.
Jakkoliv je hledani a shromazdovani ingame itemu a jejich prodej ostatnim hracum hlavnim obsahem online hrani (mysleno d2) tak z tohoto kroku Blizzardu jsem rozpacity. Nedelaji z toho druhy WOW? :?

To je proste trend dnes. Pouze online, aby slo vsechno sledovat, nejlepe v budoucnu propojit s fejsbuk uctem treba. Platit za pronajem hry - zadnou hru z digitalnich distribucu nevlastnime, platit mesicne za hrani, platit za novej mec do hry, platit co ctvrt roku za nejaky to DLC ala 2 nove mapy...
Prej podpora vyvojaru, fakof! :evil:

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

BRKO píše:Jakkoliv je hledani a shromazdovani ingame itemu a jejich prodej ostatnim hracum hlavnim obsahem online hrani (mysleno d2) tak z tohoto kroku Blizzardu jsem rozpacity. Nedelaji z toho druhy WOW? :?
taky me to trochu prijde, treba tema arenama ktere tam maji byt stejne jako ve wow. online hranim only se asi chce pojistit ze hraci bodou mit koser equipment.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

nějaký offline-crack to bude vždycky jistit, nebál bych se toho.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Se samotnym pouzitim online-only jakozto DRM problem nemam.. je potreba si uvedomit, ze Blizzard vydava her malo.. tohle je vec, kterou budou chtit vsichni mit, tak si hold pojistujou zisky.. ja se jim nedivim.. zakladatelum uz neni 20 a jednoznacne maji vyjimecny produkt, ktery je potreba uhlidat a zajistit si tak co nejvyssi prijmy..
S cim ale problem mam je to, ze vsechny tyhle vyhody onoho uzasneho online systemu vidim jako nevyhody.. areny, realny penize.. atd.. tohle je hnus.. kam to speje ten herni trh..

Nejen ze si budem muset hry kupovat, ale jeste potom budeme platit dalsi tisice zbehem hrani za to, abychom se vubec nejak v te obtiznosti a nedostatku predmetu chytali.. tohle je jeste vetsi svinstvo nez DLC system..
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Nejak se porad nemuzu srovnat s tim ze kdyz budu chtit koupit nejakej item v aukci tak budu calovat eura (pochybuju ze to nekdo bude prodavat za ingame goldy pokud to budou dobry itemy) to mi nejak do "hry" vubec nesedi.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

keistown píše:Jn jak napsal typek v diskuzi "Aby se zabránilo cheatování...A to že si někdo koupí za reálné peníze nadupaný meč cheat není?"
Tak nikdo ho nenutí, aby si ten meč kupoval.
Hra určitě půjde dohrát i bez toho, aniž bych si musel něco od někoho kupovat. V D2 se platilo za předmět předmětem (více předměty), tady to bude za prachy. Kdo neměl nic na výměnu, dohrál si hru po svym. Kdo nebude u trojky chtít solit peníze, udělá to samý. V tomhle problém nevidim.
Co se týče nepřetržitýho připojení na net, je to bez problému, dokud net nevypadne, nebo to nebudu (můj případ to sice neni) chtít hrát někde na chatě. Raději, když už ten net, bych viděl ověření kopie při instalaci a nazdar. Hotovo. Uvidíme, jak se to vyvrbí, protože Blizzard ohledně D3 čachruje jak divej...
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Tzn kdo ma vic penez je v te hre "lepsi" ? Me to prijde jako totalni nesmysl cpat do jakekoliv hry vyhodu za penize, kazi to hru ve WoT, APB je diky tomu naprostej joke a urcite to je ve vice "MMO".
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Kdo bude mít štěstí na hledání předmětů, nebude peníze, či potřebu něco kupovat, potřebovat. Osobně tuhle "vymoženost" aukce asi nevyužiju. Nechci utrácet peníze, jen abych měl lepší item. Zkrátka si to budu hrát se svejma nalezenejma předmětama (stejně tak jako u dvojky, kde jsem neměl čas hledat cokoliv na výměnu). A stejně, největší radost mám z nadupanýho předmětu, kterej mi vypadne (nebo si ho vyrobim), a ne z toho, kterej si od někoho pořídim.
Uritě v tomle vidim menší zlo, kdy si chce Blizzard přivydělat na aukcích "hráč hráči", než aby mi každej měsíc cpal zbytečný DLC za nekřesťanský peníze.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Ja taky ne, ale ta myslenka toho ze nekdo zacaluje tak ho to posune dal mi prijde spatna a real money proste do her nepatri

Zas na druhou stranu bych radsi platil mesicni poplatky nez hral proti nekomu kdo si zaplati aby me mohl farmit (viz APB)
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

At to daji F2P :mrgreen:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

je to jen nabídka x poptávka. jsou lidi kteří jsou ochotní za šmuky ve hře platit, tak proč jim to nenabídnout.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

zombux píše:je to jen nabídka x poptávka. jsou lidi kteří jsou ochotní za šmuky ve hře platit, tak proč jim to nenabídnout.
Asi tak.
keistown píše:Zas na druhou stranu bych radsi platil mesicni poplatky...
To by mě od hry zřejmě odradilo.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

zombux: nevim jestli je to srovnani na miste ale za maturitu jsou taky lidi ochotni platit, a byt tohle je ze zivota a hra neni tak vazna vec, prijde mi to hodne podobny

Sir_-_Death: me zase odrazuje to ze nekdo si proste neco zaplati

Zkouseli ste hrat Dark Orbit ? Ta flashovka ktera je dokonala F2P = pay to win, hral jsem to dve minuty a v zakladni lokaci kde se spawnujou noobove stal borec s vysmskovanou lodi a vsecky strilel, takhle dopada kdyz se prezene pay to win :roll:
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

To poslední video pc pct... no hrůza..
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Proti aukci nic nemam. Bude tam i verze za herni penize. Ta aukce za realne penize je tam jen z toho duvodu, jaky se toci bussines kolem. Sedy prodeje hernich predmetu kolem WoW, Lineage 2, Diabla 2 a spusty jinych her za realne penize jsou obrovske. Blizzard se jen rozhodl sebrat zisky tem sedym spolecnostem a pritahnout si je k sobe "legalizaci" tohoto prodeje.
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

dělají z toho další wow, jelikož asi čekají velkou migraci z wow do d3... Osobně ty gameplay videa se snaží být děsně cool všude hyperéfekty, všecko musí svítit, zbraně větší jak char celej, wiz ten whirlwind...je to dělaný především pro prachy, no aspoň ušwetřím za hw, mám pocit, že éra dobrejch her zkončila, a nastala mainstreamová zábava přistupná všem, hc hráči budou farmit itemy aby si je lamy pak koupily za prachy, což smaže rozdíl noob vs dobrej hráč...něco jako zmíněný WoT, kde si kažej koupí za eura Lowe či jinou premium mrchu a pak s ním prasí, navic dostává víc kreditů...
Neustále online je taky svinstvo, vylučuje to hraní na cestách, pro člověka co často cestuje, může být clickfest na hoďku dobrá odreagováváčka, prostě zabít nudu.

Bohužel za tím vidím moc wow, požitej styl grafiky, řekl bych i textury a některé prvky jako flora atd...
Temná hra a kreslená grafika moc k sobě nejdou...
Stejně jako mě nenadchl sc2 na 3 díly tak mě i d3 nechává chladným, bohužel...
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

tak o prachy jde az na prvnim miste a blizzard bohuzel vi, ze si to muze dovolit, protoze jim hraci odpusti vic nez nejake noname firme, takze dela to co dela
me spis prekvapilo, ze neni placeny multiplayer, urcite to nejakeho chytraka z managementu taky napadlo, ze by tak mohli vyrejzovat par $ navic
Ssnake
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ssnake »

itemy za prachy = cinske farmy to jisti :-)
FD node 202, ST45SF, Z97i, i7-4980HQ CB20:1718,CB24:254 NH-L9i, 2x8, R9NANO , 5100MAX
x850xtPE, x1950xtx, hd2900gt, hd3870, hd4890, hd5870 - - 6800ultra, 7900gtx, 8800gtx, 9800gtx+, gtx285
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“