veřejná IP
- šiny
- Začátečník

-
veřejná IP
chtěl bych si nastavit veřejnou IP,pokud to půjde vrátit (udělal jsem si minecraft server a je otrava připojovat se pořád přes hamachi)
MB: Hp eureka-gl8, CPU: core 2 duo 2,8Ghz, grafika ATI HD 4830 512Mb, 4gb ram, no name zdroj (briliant power) 500w, Monitor: Acer P226hqv
- wallot
- Středně pokročilý

-
Re: veřejná IP
verejnou IP musis dostat od sveho poskytovatele pripojeni a ne kazdy to umi
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- šiny
- Začátečník

-
aha
MB: Hp eureka-gl8, CPU: core 2 duo 2,8Ghz, grafika ATI HD 4830 512Mb, 4gb ram, no name zdroj (briliant power) 500w, Monitor: Acer P226hqv
- ppromi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud nemám veřejnou IP adresu zdarma/na vyžádání, tak toho postkytovatele kopni někam ..., dneska na to mají už systémy a solidní poskytovatel ti to dá zadarmo 
Z 99% problému u PC vzniká mezi žídlí a klávesnicí, popř. myší !
- šiny
- Začátečník

-
hm
- wallot
- Středně pokročilý

-
solidni poskytovatel ti verejnou IP neda zadarmo. zadarmo jsem ji mel jen u DSL, treba u kabelovky je za poplatek (UPC) IPv4 adres neni nekonecno. domaci uzivatel vetsinou pevnou IP nepotrebuje
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- ppromi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
já nevím ..., já mám už druhého poskytovatele, který ji dává zadarmo - to bude tím, že solidních poskytovatelů v ČR je pár procent (na co, když v ČR nefunguej konkurence, že?)
- keistown
- Žlutá karta

-
Nak mi unika jak solidarita vyresi problem s poctem IP (a tim ze bloky nejdou delit atd) 
- ppromi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Já bych za veřejnou nikdy nic neplatil ..., jsou tady IvP6, je to můj názor, ale pokud zagooglíš, tak zjistíš, že veřejná IP zdarma není nic neobvyklého (teda až na poskytovatele typu O2 a pod ...)
- nou
- Začátečník

-
aj ked nemas verejnu ip skus este poziadat providera o presmerovanie portu. a len tak pre istotu nemylis si verejnu IP s staickou IP?
- zombux
- Odborník PCT

to je sice super, ale stejně se musí řešit centrálně a nejde si vybrat jen tak jakoukoliv IPv6ppromi píše:Já bych za veřejnou nikdy nic neplatil ..., jsou tady IvP6, je to můj názor, ale pokud zagooglíš, tak zjistíš, že veřejná IP zdarma není nic neobvyklého (teda až na poskytovatele typu O2 a pod ...)
ignorelist: kremrole a dezoláti
- chury721
- Nováček

-
Mrkni na DDNS, to by možná vyřešilo tvůj problém.
- Weslo
- Středně pokročilý

Veřejné IP jsou běžné jen u velkých poskytovatelů, kteří si zsakoupí rozsahy. Malí přeprodávači mají jen někdy, Wi-Fi zoufalci málokdy.ppromi píše:Já bych za veřejnou nikdy nic neplatil ..., jsou tady IvP6, je to můj názor, ale pokud zagooglíš, tak zjistíš, že veřejná IP zdarma není nic neobvyklého (teda až na poskytovatele typu O2 a pod ...)
Pokud máš DSL,kabel tak máš veřejnou IP téměř jistě.
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
- <big>lama
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mno unás u našeho místního wifi "zoufalce" je veřejná na požádání a kvalita připojení je včetně rychlosti (aspoň pro mě (30mbps/30mbps)) luxusní.
každopádně musíš kontaktovt svého poskytovatele a požádat u něj a pokud to neni zoufalec ala velká firma tak o pude
každopádně musíš kontaktovt svého poskytovatele a požádat u něj a pokud to neni zoufalec ala velká firma tak o pude
nejaky novejsi iPhone a novejsi Macbook