From Dust
Moderátor: Baneshee
- keistown
- Žlutá karta

-
From Dust
Co rikate na tuhle zajimavost ? Populous 3 byla kdysi docela zajimava hra tak se mi trailery na tohle docela libily
http://en.wikipedia.org/wiki/From_Dust
Hrac hraje boha podobne jako v Black and White a ochranuje skupiny "pracloveku"
nejake gameplay
http://www.youtube.com/watch?v=1Y8l8kEI354
podle http://worthplaying.com/article/2011/7/7/news/82236/ ma stat 14,99 USD, na Steamu je za 14,99 euro, verze na PC vychazi 17. Srpna
http://en.wikipedia.org/wiki/From_Dust
Hrac hraje boha podobne jako v Black and White a ochranuje skupiny "pracloveku"
nejake gameplay
http://www.youtube.com/watch?v=1Y8l8kEI354
podle http://worthplaying.com/article/2011/7/7/news/82236/ ma stat 14,99 USD, na Steamu je za 14,99 euro, verze na PC vychazi 17. Srpna
- ToxicTears
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: From Dust
Uvidíme jaký to bude. Pokud to bude minimálně jak B&W tak se to můžeš zkusit, ale počkáme si na recenze. Jinak už dlouho tady nic takového nebylo. Tím takovým myslím hlavně něco normální, nepřeplácanýho grafikou, artefakty, bugy atd.
Jsem ze staré školy a v dnešní době mi hodně chybí hry, které byly fakt propracovaný. Něco jako Hidden & Dangerous, kde rozhodovalo, kolik máte míst v sumkách a kolik toho váš avatar unesl. Ale to bych mohl povídat až do zítra.
Prosím dělejte hratelný hry, hry jsou zábava a pohoda a né kousky softwaru dělaného na oko!
Jsem ze staré školy a v dnešní době mi hodně chybí hry, které byly fakt propracovaný. Něco jako Hidden & Dangerous, kde rozhodovalo, kolik máte míst v sumkách a kolik toho váš avatar unesl. Ale to bych mohl povídat až do zítra.
Prosím dělejte hratelný hry, hry jsou zábava a pohoda a né kousky softwaru dělaného na oko!
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
- keistown
- Žlutá karta

-
Presne tak, taky pamatuju hry ktery se hraly.
Bohuzel se bojim ze u tohohle to bude spis ukazka "hele co umi engine" + trocha fyziky + par ukolu.
Bohuzel se bojim ze u tohohle to bude spis ukazka "hele co umi engine" + trocha fyziky + par ukolu.
- Frky
- Začátečník

-
Nevíte jaké ta hra má požadavky?:-)
- Wuuduu
- Středně pokročilý

nikdy nevysla zla hra, na ktorej robil Eric Chahi. Takze zalezi, ci je tam jeho meno len ako reklama, alebo na tom naozaj aj robil.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- keistown
- Žlutá karta

-
Na Steamu uz to je, samozrejme 14,99E
Na ofic shopu UBI to melo byt za 14,99USD ale dycky kdyz na nej prijdu tak mi to napise We have taken you to the store home page for your country. a cena je 14,99E
To mam jako nakupovat pres proxy abych se zbavil te zlodejiny ?
Na ofic shopu UBI to melo byt za 14,99USD ale dycky kdyz na nej prijdu tak mi to napise We have taken you to the store home page for your country. a cena je 14,99E
To mam jako nakupovat pres proxy abych se zbavil te zlodejiny ?
- kurcatovium
- Začátečník

keistown: To si pak ale koleduješ o ban, protože tím obcházíš licenční podmínky. Na steamu taky můžeš teoreticky nakupovat za US ceny v dolarech, teoreticky...
PC: ano 
- keistown
- Žlutá karta

-
To je hezke, clovek co nechce zaplatit nadhozenou cenu a chce mit tu samou jak druha polovina sveta si koleduje o ban ale oni vesele prodavaj svuj dolar o 40% draz 
Pak je taky jeste jedna varianta, nekoupim si nic a dlabu na ne
edit: Jo s tim giftem by to taky slo, ale nevim proc si delat namahu nekoho shanet
Pak je taky jeste jedna varianta, nekoupim si nic a dlabu na ne
edit: Jo s tim giftem by to taky slo, ale nevim proc si delat namahu nekoho shanet
Naposledy upravil(a) keistown dne stř 17. srp 2011, 20:46, celkem upraveno 1 x.
- kurcatovium
- Začátečník

Anebo sežeň nějakého kamaráda v US, který ti zcela legitimně nakoupí za US cenu a předá jako gift.
PC: ano 
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Chvilku je to zábava ale v pozdější fázi hra sklouzává do stereotypu. Nezachraňuje to ani "různorodost" prostředí. Vždy je to o tom samém - zaber totemy a pak můžeš pokračovat dál. 
Vždy prodávám i jinde.
- riXo
- Začátečník

Od vcera to mam prejdene, tak pojdem po poriadku.
Prva vec s ktorou som sa stretol bolo ovladanie. Snazil som sa hrat s myskou, ale prislo mi to velmi neprirodzene, skoro az nehratelne takze po prvej minute som zobral du ruky xboxacky controller. Bez neho by som pravdepodobne hru ani dalej neskusal.
Hned ako som sa zmocil ovladania som sa pustil do pozorovania grafickej stranky, pretoze som o nej cital viac zleho ako dobreho. Nemoznost akehokolvek grafickeho nastavenia okrem rozlisenia. Frame limiter na 30 fps. Z hry vidno, ze je robena na slabucke konzole. Napriek tomu vsetkemu je vysledny dojem prijemny.
Dalej je tu to, co o post vyssie pisal Prometheus. Je to sice stereotyp, ale mne sa roznorodost prostredi velmi pacila. Skoda, ze je hra tak kratka. Zatial som nevyskusal ani jeden challenge, tak uvidim ci budu zaujimave.
Posledna misia je sandbox mod a ten mne osobne velmi smakuje. Len by to chcelo vacsiu mapu.
Na hru som sa tesil uz od zhliadnutia prveho tech dema niekolko rokov dozadu. Je to port z konzoly a je to na nej vidno. To je podla mna najvacsie minus hry.
Prva vec s ktorou som sa stretol bolo ovladanie. Snazil som sa hrat s myskou, ale prislo mi to velmi neprirodzene, skoro az nehratelne takze po prvej minute som zobral du ruky xboxacky controller. Bez neho by som pravdepodobne hru ani dalej neskusal.
Hned ako som sa zmocil ovladania som sa pustil do pozorovania grafickej stranky, pretoze som o nej cital viac zleho ako dobreho. Nemoznost akehokolvek grafickeho nastavenia okrem rozlisenia. Frame limiter na 30 fps. Z hry vidno, ze je robena na slabucke konzole. Napriek tomu vsetkemu je vysledny dojem prijemny.
Dalej je tu to, co o post vyssie pisal Prometheus. Je to sice stereotyp, ale mne sa roznorodost prostredi velmi pacila. Skoda, ze je hra tak kratka. Zatial som nevyskusal ani jeden challenge, tak uvidim ci budu zaujimave.
Posledna misia je sandbox mod a ten mne osobne velmi smakuje. Len by to chcelo vacsiu mapu.
Na hru som sa tesil uz od zhliadnutia prveho tech dema niekolko rokov dozadu. Je to port z konzoly a je to na nej vidno. To je podla mna najvacsie minus hry.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex