Bigfoot Networks - Killer 2100

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
kaufly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Bigfoot Networks - Killer 2100

Příspěvek od kaufly »

Docela mě toto zaujalo, a docela mě to zajímá jestli je to vážně k něčemu.. že by v hraní her dělala i nějaký extrémní rozdíl síťová karta? Vaše názory na toto? Děkuji

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=80006
AMD Phenom II X2 555BE = AMD Phenom II X4 B55;2x2GB ram Kingston BE DDR3 1600 MHz;Gigabyte GTS 250 512MB; MB - GIgabyte MA785GMT-UD2H; HDD Samsung SpinPoint F1 750GB;Fortron Blue Storm 500 80plus Bronze
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Bigfoot Networks - Killer 2100

Příspěvek od LiveBomb »

Imho. zpusob jak se napakovat na hracich :-)
Muze to klidne znacit "hraci" pakety a uprednostnovat jejch provoz, ale jen v ramci te stanice. Prvni SOHO router ti to stejne zmrsi a pokud bude pripojeno vic zarizeni na ten router tak je ti to stejne k nicemu protoze router si provoz ridi po svem.
Naposledy upravil(a) LiveBomb dne ned 7. srp 2011, 11:34, celkem upraveno 1 x.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
ToxicTears
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ToxicTears »

Četl jsem s ní hodně recenzí a jsou to vyhozený peníze. V některých hrách to fakt pomáhá a je to jenom příčinou, že to má vlastní procesor a paměť, takže to nejde přes procák a paměť a tak ta hra je taková hladší. Ale tady jsem viděl nezávislé testy, kdy byl ping i vyšší než s Realtekem a i přenosové rychlosti po síti byly hodně jinde. Mnohem pomalejší v řádech desítek procent. Za 2000,- je to podle mě jenom hračka a dělám trochu v progamingu a nikdo to nepoužívá, protože je to fakt zbytečný. jednoduší je si spíše pořádit klasickou externí síťovku do PCI, ušetříte stovky korun, můžete jí přenášet i s nastavením na jiné pc a trochu to pomůže, rozhodně lépe než si být nejistý za 2000,-.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
ttx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ttx »

Ked ide len o ping, tak pre ping sa da nastavit priorita, tak ako pre akykolvek iny ramec ktory karta + ovladac + system prenasa do/z linky.
To znamena, ze v ramci daneho systemu moze byt ping uprednostneny pred inou sietovou prevadzkou, ale len v ramci systemu, co ihmo znamena "budeme klamat uzivatela aby to vyzeralo, ze sme lepsi ako konkurencia".
Viac napovie man ping... alebo ping /?

Etse to moze byt vylepsene v tom, ze do lepsich LAN kariet sa da nahrat alternativny "vyleseny" software (firmware), ktory robi urcite nestandardne veci napriklad.
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

co jsem na ty karty cetl recenze tak to skoro vzdycky nemelo vubec zadny vliv na ping = vyhozene prachy. tisickrat dulezitejsi nez nejake predrazene blbosti je vyladit si hru a herni server. to je faktor ktery muze opravdu ping zlepsit i nekolikrat.

tady mas recenzi: http://www.bit-tech.net/hardware/2010/0 ... ork-card/1

zaver: naprosto nulovy vliv na ping, v nekterych hrach dokonce jeste vyssi
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“