Proč chybí na pctuningu u článků tlačítko "Formát pro tisk". Dříve na tomto serveru bývalo, a bylo to OK. Na všech ostaních českých HW serverech je. Jak si mám svižně uložit do PC článek, který se mi líbí, nebo jej chci donést kamarádovi. Také by to chtělo odstarnit z pozadí zbytečné tapety a celkově zrychlit nabíhání stránek. Co u vás skripty pořád usilovně zpacovávají, procesor maká vždy nekolik sekund na 100%? Jinde se to neděje a stránky mi při rychlosti připojení 25Mbit/s nabíhají bleskově.
Děkuji za pravdivou odpověď.
Proč chybí tlačítko "Fofmát pro tisk"
- jacerno
- Nováček

-
- kotas
- Středně pokročilý

Re: Proč chybí tlačítko "Fofmát pro tisk"
Nevím, já tlačítko "formát pro tisk" považuji za zcela zbytečné..a na serveru to je uložené stále. A ukázat kamarádovi? Tak ať se na www.pctuning.cz
Načítání stránek, na tom něco bude, chtělo by to upravit skripty, pokaždé, když např. při čtení novinek dám další stránku, musím pár vteřin počkat, než se to bude dát rozumě scrolovat..
Načítání stránek, na tom něco bude, chtělo by to upravit skripty, pokaždé, když např. při čtení novinek dám další stránku, musím pár vteřin počkat, než se to bude dát rozumě scrolovat..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Maranov
- Mírně pokročilý

Formát pro tisk je fajn pro mobilní zařízení. Nebo uložení článku. PCT nemá mobilní verzi, pokud vím.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
- Kamilz
- Nováček

-
Tisk se hodí i na články, které mají více kapitol. Takhle, když se to musí postupně procházet a tisknout po částech, tak to je pakárna 
- Mastodont
- Černá karta

-
OP má právdu, pctuning web je příšernost. Třeba extrahardware - to je krása číst jejich recenze. Na pctuningu je to hrůza a to nepořítám neustále se opakující úvod na každé kapitole.
- jacerno
- Nováček

-
Odpovím si sám!
Já všechny články na webu zpracovávám následujícím způsobem. Tlačítkem Formát pro tisk zobrazím celý článek od A do Z. Vše označím pomocí hmatu Ctrl + A, následuje kopírování do schránky a vlepení do Wordu. Tam vyházím reklamy a vatu, graficky zvýrazním to, co mě na článku opravdu bere. Článek uložím do strukturované složky o HW a SW. To znamená, že článek již nikdy znovu nestuduji a nezdržuji se tak, tisknu či emailuji pouze koncentrované informace. Po dvou letech data mažu.
Já všechny články na webu zpracovávám následujícím způsobem. Tlačítkem Formát pro tisk zobrazím celý článek od A do Z. Vše označím pomocí hmatu Ctrl + A, následuje kopírování do schránky a vlepení do Wordu. Tam vyházím reklamy a vatu, graficky zvýrazním to, co mě na článku opravdu bere. Článek uložím do strukturované složky o HW a SW. To znamená, že článek již nikdy znovu nestuduji a nezdržuji se tak, tisknu či emailuji pouze koncentrované informace. Po dvou letech data mažu.