Jaky program na zjisteni teploty HDD ?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
JOHNNY
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jaky program na zjisteni teploty HDD ?

Příspěvek od JOHNNY »

Caux lidi. Mam 2 disky Maxtor 120GB S-ATA a mam je zapojene na RAIDx0 ale kdyz chci zjistit jejich teplotu tak mi nepomuze Dr.Temp ani Speed Fan. Nevite nekdo o nejakem programu ktery mi teplotu disku zjisti? Diky moc.
Desku mam ASUS P4P-800 i865pe a na CD k desce sem taky zadny program nenasel.
1. Sestava Intel E5200 2.5GHz, HDD Samsung 640GB F1, 2x 1GB DDR2, VGA 4850 512MB DDR5, Win7 64-bit
2. Notebook Toshiba Satellite A500, Intel C2D P7450 2.13GHz,2x 2GB DDR3, 500 (5400), VGA NV GT 230M 1GB DDR3, 16" 1366x768 lesk LED, Win7 64-bit
3. Notebook Acer Intel P D-C T2370 1.73GHz, 2x 1GB DDR2, 160 (5400), SMulti, 12.1" WXGA lesk, int. VGA X3100, Win7 64-bit
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

ty disky vidíš jako ide nebo jako scsi ? v BIOSu to lze u téhle desky myslím nastavit (myslím, že legacy mode on/off), a pak by se ti měly ukazovat jako IDE a všechen SW by už měl fungovat...
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
tomesik

Příspěvek od tomesik »

active smart
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

MaWa píše:ty disky vidíš jako ide nebo jako scsi ? v BIOSu to lze u téhle desky myslím nastavit (myslím, že legacy mode on/off), a pak by se ti měly ukazovat jako IDE a všechen SW by už měl fungovat...
on alebo off to ma byt, a ked to tam nieje tak potom co :) :?
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

janof píše:
MaWa píše:ty disky vidíš jako ide nebo jako scsi ? v BIOSu to lze u téhle desky myslím nastavit (myslím, že legacy mode on/off), a pak by se ti měly ukazovat jako IDE a všechen SW by už měl fungovat...
on alebo off to ma byt, a ked to tam nieje tak potom co :) :?
tak potom ten active smart...

ale stejně je moje odpověď irelevantní - špatně jsem si přečetl dotaz (nevšiml jsem si toho RAIDu) - takže ta položka v BIOSu nepomůže :(
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“