Wifi router v Client Mode

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
theG
Nováček
Nováček

Wifi router v Client Mode

Příspěvek od theG »

Zdravim vsechny, dostal jsem za ukol rozbehnout internet na desktopu u jednoho znameho, ale nedari se mi.
Ve spodnim patre je wifi router, nastaven na Acces Point, ke kteremu se bez problemu pripojuje notebook. V hornim patre je PC, ke kteremu by vsak natazeni kabelu bylo velmi slozite. Proto jsem se rozhodl, ze k pocitaci pripojim jeden wifi router co mam doma, NETGER WG602 v3, a nastavim client mode (aby fungoval jako wifi prijmac).
Kdyz netgear zapnu, nastavim na client mode, tak to pozadovanou wifi najde, kdyz zadam heslo, tak to i ukaze, ze je to spojeno s acces pointem.
Ovsem nevim, jak to nastavit, aby mel pocitac pristup na internet. Na acces pointu je zapnut DHCP server, veskere zarizeni, ktere se na nej pripojuji dostavaji IP automaticky. Kdyz povolim moznost DHCP na NETGEARU a pak na PC, tak PC nedostane IP.
Predem diky za rady, budu rad za cokoli, co by mi pomohlo.
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Wifi router v Client Mode

Příspěvek od LiveBomb »

Netgear muze bejt maximalne tak DHCP klient, nic vic ...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“