Ahoj,
Vyměnil jsem v PC grafickou kartu Ati 5770 za Ati 6950.
Při bootování win 7 mi asi na vteřinu ukáže modrá obrazovka a restartuje se pc.(a stále dokola). Z menu vyberu opravit win to skenuje a najde chybu " Startup repair offline "(6.1.7600.16385). Do nouzového režimu se nemohu dostat, protože přes F8 mi to nabídne boot z jednoho nebo druhého disku a nebo BIOS.
Možná pomůže odinstalace driverů ke gr. kartě, ale nevím jak, když se nedostanu do win. Zkoušel jsem přehodit zpět ati 5770, ale problém je stejný.
Můžete mi někdo prosím helpnout.
Díky
Windows 7 blue screen
Moderátor: Loki5567
- aldin
- Začátečník

-
- Lokomotiva
- Začátečník

Re: Windows 7 blue screen
Rozumím tomu tak, že bootovat ani z jednoho disku nelze, správně?
Možná měla ta grafika málo proudu ze zdroje, ten to vyhodnotil jako přetížení a vypnul se.
To mohlo poškodit spouštěcí oblast disku.
Já bych zkusila resetovat BIOS vyndáním baterky z desky (po odpojení PC od proudu).
Pak bych vlezla do BIOSu a nastavila systémový čas a ev. další potřebné položky - zejména bootovací sekvenci.
Pokud to nebude úspěšné, chtělo by to nabootovat instalační DVD W7 a použít pro opravu spouštěcí oblasti příkazový řádek.
bootrec /fixboot
bootrec /fixmbr
Ale to už jsme nějak daleko.
Zkus to od začátku a dej vědět jak to vypadá.
Možná měla ta grafika málo proudu ze zdroje, ten to vyhodnotil jako přetížení a vypnul se.
To mohlo poškodit spouštěcí oblast disku.
Já bych zkusila resetovat BIOS vyndáním baterky z desky (po odpojení PC od proudu).
Pak bych vlezla do BIOSu a nastavila systémový čas a ev. další potřebné položky - zejména bootovací sekvenci.
Pokud to nebude úspěšné, chtělo by to nabootovat instalační DVD W7 a použít pro opravu spouštěcí oblasti příkazový řádek.
bootrec /fixboot
bootrec /fixmbr
Ale to už jsme nějak daleko.
Zkus to od začátku a dej vědět jak to vypadá.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
On se do safe mod nedostane protoze jeho deska je "inteligentni" a pod F8 ma "docasne bootvaci menu"
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- aldin
- Začátečník

-
Zkusil jsem reset biosu a stále stejný problém. Ty příkazy jsem také testnul a bez úspěchu.
Myslím, že by mi pomohlo se dostat do nouzáku, ale přes F8 jen boot menu. Je možné to změnit v biosu? Mám desku P8P67. díky
Myslím, že by mi pomohlo se dostat do nouzáku, ale přes F8 jen boot menu. Je možné to změnit v biosu? Mám desku P8P67. díky
- Jája
- Středně pokročilý

A napadlo tě po tom co v tom boot menu desky zvolíš ten správný disk, zmáčknout ihned znovu F8 a tak vyvolat bootmenu OS? 
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- aldin
- Začátečník

-
Tak to mě fakt netrklo.Díky. Zkusil jsem nouzový režim a stále blue screen.
Už asi moc šancí nebude že?
Už asi moc šancí nebude že?