př. při spouštění hry Crysis 2 se mi ukážou dvě tabulky a když vše za křížkuji tak se mi hra spustí bez obrazu (z černá obrazovka ) a zvuk mi jde
1)tabulka :

2)tabulka :

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Optimus je navržený tak aby se tento paskvil dělat nemusel. Bezpečné přepínání grafik (ani nevýš že se něco přeplo) ne jako u těch starejch paskvilů (kdy obrazovka zablikala a pak se to buď přeplo nebo BSOD) co jsem měl ASUS m51ta platforma puma funkční přepínatelnost jenom na základním ovladači.Alfajk píše:podle me bude potreba tu integrovanou vypnout v biosu
Tak 1. koukni do biosu nevym kde to ted je ale měla by tam být možnost ohledně grafiky tam si nastavit buď optimuse, hlavní kartu nebo tu inegrovanou (dej tam optimuse)kloutik píše:Dobrý Den, mám NTB MSI CX623-052CZ (NVIDIA Optimus), který má dvě grafické karty : NVIDIA GeForce 310M s 1024 MB vlastní paměti a Intel HD Graphics. Při hraní her se mi nastaví grafika Intel HD Graphics která mi neumožní hrát hry na vysoký výkon a potřeboval bych nastavit NVIDIA GeForce GT310M poradíte mi ? jak ji tam mám nastavit ?