Díky za odpovědi
Problém s připojením Wi-fi
Moderátor: Don
- Hogwash
- Začátečník

-
Problém s připojením Wi-fi
Dnes odpoledne se mi z nějasného důvodu rapidně snížila rychlost internetu. Dopoledne všechno frčelo tak jak mělo - youtube videa jela plynule, online hry do 50 ms. Mám notebook přes Wi-fi a asi bude problém u mě na pc, protože spolubydlícímu jede internet na jeho notebooku naprosto v pohodě a dokonce má při testech měření lepší výsledky jako já. Zdá se mi také, že čas od času se to uklidní, ale pak zase začne znova. V čem může být problém?
Díky za odpovědi
Díky za odpovědi
- radokejda
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s připojením Wi-fi
Pravděpodobně bych hledal příčinu na wi-fi routru u tebe doma.
a)zkontroluj nastavení kanálů jestli ti to tam nekdo nezarušuje signál (tomu spolubydlícímu třeba zarušovat nekdo nemusí jestli je v jiný místnosti nebo tak ale treba tobě už v jiné může)
b)jestli ti na tý wi-fi tahá zrovna tvůj spolubydlící tak by to dávalo smysl
c)může být i špatný celý router takže asi nejlepší jestli máš tu možnost tak vyzkoušet nějaký jiný.
Doufám že jsem správně pochopil to tvoje připojení jaký máš beru to tak že poskytovatel --> tvůj wi-fi router --> tvoje pc
a)zkontroluj nastavení kanálů jestli ti to tam nekdo nezarušuje signál (tomu spolubydlícímu třeba zarušovat nekdo nemusí jestli je v jiný místnosti nebo tak ale treba tobě už v jiné může)
b)jestli ti na tý wi-fi tahá zrovna tvůj spolubydlící tak by to dávalo smysl
c)může být i špatný celý router takže asi nejlepší jestli máš tu možnost tak vyzkoušet nějaký jiný.
Doufám že jsem správně pochopil to tvoje připojení jaký máš beru to tak že poskytovatel --> tvůj wi-fi router --> tvoje pc